Libnet.ro
UNICEF

01:05

Peste o tona de droguri, confiscate de politisti anul trecut

România Liberă România Liberă,
Peste o tona de droguri, confiscate de politisti anul trecut

Politistii au confiscat, anul trecut, peste 1. 100 de kilograme de droguri, au ridicat peste 12 milioane de lei si 7,9 milioane de euro si au facut aproape 5. 000 de perchezitii pentru destructurarea unor grupari infractionale de criminalitate organizata, informeaza IGPR. continuă pe România Liberă

Piata auto britanica a avut cel mai bun an de vanzari din istoria sa. Dacia a vandut peste 26.000 de masini anul trecut

Vanzarile de masini noi in Regatul Unit au atins un nou maxim istoric anul trecut, ajungand la 2,6 milioane unitati, arata datele asociatiei SMMT. Fiesta, Corsa si Focus sunt cele mai vandute modele, iar de la Dacia, Sandero si-a gasit 16. 000 de clienti. Vanzarile marcii Volkswagen au scazut cu 10% in octombrie, cu 20% in noiembrie si cu 0,5% luna trecuta, scandalul emisiilor avand efecte.

Cea mai performata moneda din lume a fost anul trecut bitcoin. De ce moneda virtuala pare sa fie din nou la moda

Dolarul s-a apreciat pe parcursul anului trecut fata de un cos de valute cu 8,3%, dar, in ciuda intaririi acestuia, cea mai perfomanta moneda din lume a fost in 2015 bitcoinul. Astfel, desi anul trecut dolarul s-a intarit - in special datorita deciziei Fed de a majora dobanzile -moneda virtuala a performat mult mai bine, apreciindu-se cu 35% fata de USD in 2015, scrie publicatia online Zerohedge. com.

Agentia germana de informatii BND a reluat cooperarea cu NSA, in pofida scandalului de spionaj de anul trecut

Agentia germana de informatii BND a reluat cooperarea cu Agentia de Securitate Nationala NSA) din Statele Unite, careia ii furnizeaza informatii despre conflictele din Orientul Mijlociu, in pofida scandalului de spionaj de anul trecut, relateaza presa germana, citata de Deutsche Welle online.

Si bogatii sufera cateodata: rezervele valutare ale Chinei au inregistrat anul trecut o scadere-record, de 512 miliarde dolari. Beijingul a protejat yuanul

Rezervele valutare ale Chinei, cele mai mari din lume, au inregistrat anul trecut o scadere-record, de 512,66 miliarde de dolari, pana la 3. 330 miliarde dolari, amplificand temerile privind iesirile de capital, care au impins in ultima perioada yuanul la minimele mai multor ani.

Veniturile bugetare colectate de ANAF au crescut anul trecut cu aproape 14 miliarde de lei

Veniturile colectate la bugetul de stat au crescut anul trecut cu aproape 14 miliarde de lei fata de 2014, ajungand la 196,24 miliarde de lei, in timp ce incasarile din TVA au fost cu 12% mai mari, transmite Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF), prin intermediul unui comunicat de presa remis redactiei.

Vanzari auto record in SUA, anul trecut

Vanzarile auto din SUA au inregistrat un nou record anul trecut, iar majoritatea analistilor asteapta pentru acest an un nou varf.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )