Libnet.ro
UNICEF

17 Mai.

Pestele care este un pericol pentru sanatate. il consumam cu totii destul de des! Mare atentie!

Antena3 Antena3,
Pestele care este un pericol pentru sanatate. il consumam cu totii destul de des! Mare atentie!

De cate ori mergem la cumparaturi in supermarket si vrem sa cumparam peste, cel mai adesea avem tendinta sa-l cumparam pe acesta care reprezinta un adevarat pericol pentru sanatate. Este vorba. continuă pe Antena3

Prognoza meteo ANM, marti, 1 octombrie. Schimbari bruste de temperatura care pot deveni periculoase pentru sanatate

Aministratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru marti, 1 octombrie 2019. Sunt anuntate temperaturi mult mai ridicate decat media normala a acestei perioade, cer senin si vant slab. Valorile termice maxime vor fi cuprinse intre 20 si 29 de grade Celsius, iar minimele se vor incadra intre 7 si 17 grade Celsius.

Lucian Croitoru il contrazice pe Dragos Anastasiu: in toate interventiile mele am aratat ca impozitarea progresiva nu este solutie pentru nicio problema economica a Romaniei

Lucian Croitoru, consilier al guvernatorului BNR, spune ca nu sustine introducerea impozitarii progresive, contrazicandu-l pe Dragos Anastasiu, presedintele Camerei de Comert Romano-Germane. De unde o fi rezultat ca eu sustin introducerea impozitarii progresive? in toate interventiile mele am aratat ca impozitarea progresiva nu este solutie pentru nicio problema economica a Romaniei, a scris Lucian Croitoru pe contul sau de Facebook.

Care este orasul din Romania in care e imposibil sa gasesti un loc de parcare?

Sunt orase in Romania in care este practic imposibil sa gasesti un loc de parcare. Surprinzator, nu Bucurestiul este cel in care se parcheaza cel mai greu.

Un ucigas cu o problema rara de sanatate risca una dintre cele mai groaznice executii din istoria Statelor Unite

Un ucigas care este programat pentru executie in statul american Missouri ar putea primi o amanare ca urmare a unei probleme rare de sanatate, ce i-ar provoca o moarte groaznica, potrivit The Independent.

PARLAMENT: A inceput sedinta comuna in care este citita motiunea de cenzura

ACTUALIZARE - Va propunem ca votul pentru motiunea de cenzura sa nu fie dat sambata, sa fie dat luni, la ora 16. Niciodata in 30 de ani o motiune de cenzura nu a fost votata in zile de sambata sau duminica. O singura data a fost citita motiunea cand ati dat jos Guvernul Grideanu. ---------- Camera Deputatilor si Senatul s-au reunit, miercuri, in sedinta comuna pentru citirea motiunii de cenzura.

HOROSCOP 1 OCTOMBRIE. Zodia care este in fata unei schimbari de sens in viata

Horoscop 1 octombrie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de marti. Horoscop Berbec Ai o ocazie unica de a te afirma, de a iesi in fata si a-i demonstra atu-urile cu care esti inzestrat. Este sansa.

PSD a impus calendarul motiunii: Textul va fi citit astazi si votat sambata. Cum joaca PSD si care este strategia opozitiei

PSD a fortat o decizie fara precedent in birourile permanente reunite ale Parlamentului ca motiunea sa fie citita miercuri, iar votul sa fie dat sambata. Social democratii mizeaza pe faptul ca in week-end va fi mai dificila o mobilizare a parlamentarilor opozitiei si astfel motiunea va pica. Opozitia a incercat o boicotare a sedintei conducerii Parlamentului insa fara a putea impiedica decizia. Surse din interiorul PNL au declarat pentru HotNews. ro ca opozitia se replieaza si va incerca o noua strategie de a duce dezbaterea si votul motiunii la inceputul saptamanii viitoare.

Femeia care este confundata cu fiica ei, datorita siluetei suple. Oamenii n-au crezut-o ce varsta are pana nu le-a aratat buletinul

Sopit Soonthorntanasatit este o femeie din Thailanda care a imparesionat Instagramul cu silueta ei. Galeria Foto DETALII PICANTE din dormitor: Cum facea AMOR Mihaela Radulescu cu Dani Otil! intreaga.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )