Libnet.ro
UNICEF

15:01

Pestera din Apuseni unde a fost descoperit cel mai mare craniu de urs de caverna din Romania. Legatura cu mineriada din 1990

Adevărul Adevărul,
Pestera din Apuseni unde a fost descoperit cel mai mare craniu de urs de caverna din Romania. Legatura cu mineriada din 1990

Pestera Bisericuta este o pestera fosila, de mici dimensiuni, din Muntii Trascau, cea mai spectaculoasa ramura a Apusenilor. continuă pe Adevărul

Cel mai macabru breloc include animale vii: cat costa si de unde il cumperi

Avocatii pentru protectia animalelor sunt foarte suparati in legatura cu o noua moda. Au inceput sa se vanda brelocuri cu animele vii inchise in plastic. Foarte multi oameni sunt terifiati in legatura cu aparitia unor brelocuri neobisnuite. Ilustrate in imaginile alaturate, acestea sunt surprinzator de ieftine si se gasesc usor. Din pacate, modul in care .

O noua idila, in casa Puterea Dragostei. Jador, tradat de cel mai bun prieten. I-a suflat-o pe Andra

Puterea Dragostei aduce in prim-plan o idila la inceput de drum. Jador, unul dintre cei mai controversati concurenti din ambele sezone, fiind prezent de la inceput, a parasit competitia, timp in care altcineva s-a ocupat de inima Andrei. Unul dintre cei mai buni prieteni a fost cel care a facut-o pe frumoasa bruneta sa-l uite .

SUA si-au retras cel mai avansat sistem mobil anti-racheta din Romania! Detalii de ultim moment

Statele Unite au retras din Romania cel mai avansat sistem mobil anti-racheta - THAAD Teminal High Altitude Area Defense). Armamentul a fost desfasurat in tara noastra in luna aprilie pentru perioada in.

iPhone 11 schimba toate preturile: cel mai scump si cel mai ieftin iPhone

IPhone 11 Pro a ramas, cel putin in Statele Unite ale Americii, la acelasi nivel cu telefoanele din 2018. Dar in Europa lucrurile nu stau deloc asa. Totodata, avem un nou cel mai ieftin.

Cel mai ieftin iPhone va fi lansat dupa iPhone 11. De ce e nevoie de unul

IPhone 11 va fi prezentat pe 10 septembrie si cel mai scump model va costa mai mult de 1. 000 de dolari. Dar Apple are un plan mai amplu, care include si un iPhone mai ieftin. iPhone 11 va fi.

Ce ii reproseaza cel mai des sotia lui CRBL. Juratul de la imi Place Dansul, scene incredibile in platoul Kanal D

Sotia lui CRBL ii reproseaza ca da note mai mari decat ar merita concurentii de la emisiunea imi Place Dansul, difuzata de postul de televiziune Kanal D. Fiica lui, in schimb, este de parere ca tatal ei este sincer atunci cand jurizeaza si este de acord cu notele pe care le acorda. Sotia lui CRBL .

INS: Preturile urca pe noi culmi, in luna august. Ce produse s-au scumpit cel mai mult

Rapoartele Institutului National de Statistica INS) arata ca preturile au crescut si in luna august. Raportat la luna decembrie 2018, cel mai mult au crescut preturile la cartofi, cu 16,72%, la tutun si.

Anuntul Digi pentru toti clientii: la ce pret a bagat cel mai asteptat Samsung

Digi |RCS-RDS inca nu are puterea comerciala de-a aduce telefoanele noi imediat ce sunt lansate. Asa ca recupereaza cand poate, cum e cazul cu cel mai asteptat telefon Samsung. Samsung.

Cel mai mare producator european de electrocasnice anunta concedieri masive

Electrolux, cel mai mare producator european de electrocasnice, va renunta la aproape 1. 700 de angajati din Ungaria pentru a-si reduce cheltuielile, pe fondul dificultatilor provocate de majorarea preturilor la ma.

Vlad Chiriches, cel mai mare salariu la Sassuolo!

Fundasul Vlad Chiriches, recent imprumutat de Sassuolo de la Napoli, are cel mai mare salariu din lotul echipei din Reggio Emilia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )