Libnet.ro
UNICEF

00:07

Vlad Chiriches, cel mai mare salariu la Sassuolo!

Online Sport Online Sport,
Vlad Chiriches, cel mai mare salariu la Sassuolo!

Fundasul Vlad Chiriches, recent imprumutat de Sassuolo de la Napoli, are cel mai mare salariu din lotul echipei din Reggio Emilia. continuă pe Online Sport

Cel mai mare producator european de electrocasnice anunta concedieri masive

Electrolux, cel mai mare producator european de electrocasnice, va renunta la aproape 1. 700 de angajati din Ungaria pentru a-si reduce cheltuielile, pe fondul dificultatilor provocate de majorarea preturilor la ma.

Serie A: Cristiano Ronaldo, cel mai bine platit fotbalist

Cristiano Ronaldo Juventus) este jucatorul cu cel mai mare salariu din Serie A, dupa cum informeaza Gazzetta dello Sport. Portughezul este urmat de coechipierul Matthijs De Ligt 8 milioane de euro) si de Romelu Lukaku 7,5).

Jack Ma, cofondatorul celui mai mare retailer online din China, a demisionat la implinirea varstei de 55 de ani

Jack Ma, carismaticul cofondator al Alibaba Group Holding Ltd, cel mai mare retailer online din China, a demisionat din functia de presedinte marti, in ziua in care a implinit 55 de ani, intr-un moment in care industria sa este afectata de razboiul.

Vlad Chiriches, dupa meciul chinuit cu Malta: Trebuie sa acceptam criticile, nu am facut un meci bun

Fundasul Vlad Chiriches a declarat, duminica seara, ca jucatorii echipei nationale trebuie sa accepte criticile dupa meciul cu Malta, deoarece evolutia lor nu a fost una buna. Baietii de la tineret au.

Cel mai ieftin iPhone va fi lansat dupa iPhone 11. De ce e nevoie de unul

IPhone 11 va fi prezentat pe 10 septembrie si cel mai scump model va costa mai mult de 1. 000 de dolari. Dar Apple are un plan mai amplu, care include si un iPhone mai ieftin. iPhone 11 va fi.

Vremea va fi calduroasa in cea mai mare parte a tarii in aceasta saptamana

Vremea va continua sa fie calduroasa in cea mai mare parte a tarii in aceasta saptamana, cu temperat.

Cum a ajuns o ruina cea mai mare ferma de seminte de legume si flori din Europa de est. Costul urias pentru salvarea celebrului domeniu

Cea mai mare ferma producatoare de seminte de legume si flori din Europa de Rasarit se gasea in anul 1947 in Baragan. Ferma-model din Perieti, judetul Ialomita, se afla astazi intr-o stare jalnica, o ruina in inima Baraganului.

VIDEO Dancila, elevilor dintr-o comuna din Hunedoara: Pentru mine, ca prim-ministru, e important sa las in urma un numar cat mai mare de elevi care sa ajunga la facultate

Viorica Dancila le-a spus elevilor scolii din comuna Santamaria Orlea, judetul Hunedoara, unde a participat luni la ceremonia de deschidere a anului scolar, ca vrea sa ajunga la facultate si sa faca performanta cat mai multi dintre ei. Pentru mine, ca prim-ministru, e important sa las in urma un numar cat mai mare de elevi din mediul rural care sa ajunga la facultate, a afirmat Dancila.

DAN BARNA: Postelectoral, cel mai probabil, vom face alianta cu PNL

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa la Ramnicu Valcea, ca o alianta postelectorala ar putea fi facuta, cel mai probabil, cu PNL, in conditiile in care Alianta USR-PLUS nu ar obtine 51% pentru a-si asigura guvernarea.

Cel mai tanar primar din Romania, in prima editie Chefi la cutite. Ce a gatit edilul: Am dat licenta intre cele doua tururi de alegeri VIDEO

Cel mai tanar primar ales in Romania, Alin Adrian Nica, din comuna Dudestii Noi, judetul Timis, a impresionat juriul Chefi la cutite in prima editie din sezonul 7 al show-ului de la Antena 1.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2415 seconds )