Libnet.ro
UNICEF

18:30

Peter Szijjarto: Mihai Tudose a amenintat reprezentantii unei comunitati nationale cu executia, total inacceptabil

Hotnews Hotnews,
 Peter Szijjarto: Mihai Tudose a amenintat reprezentantii unei comunitati nationale cu executia, total inacceptabil

Ministrul ungar de Externe, Peter Szijjarto, a afirmat ca declaratiile premierului roman Mihai Tudose in care a amenintat reprezentantii unei comunitati nationale cu executia sunt total inacceptabile, potrivit Reuters. continuă pe Hotnews

Premierul Mihai Tudose s-a intalnit cu reprezentantii Ford: Compania va cauta oportunitati pentru a construi si alte produse la Craiova

Premierul Mihai Tudose s-a intalnit vineri, la Palatul Victoria, cu o delegatie a companiei Ford condusa de vicepresedintele Andrew McCall. Ford isi pastreaza angajamentul de a cauta oportunitati pentru a construi si alte produse la Craiova si pentru a utiliza mai bine capacitatea de productie a fabricii noastre. Este foarte important sa lucram impreuna cu Guvernul Romaniei pentru a ne asigura ca fabrica din Craiova ramane competitiva la nivel global pe masura ce avansam cu planurile noastre din Romania, a declarat Andrew McCall.

Mihai Tudose, despre autonomia Tinutului Secuiesc: Daca steagul secuiesc va flutura pe institutiile de acolo, toti vor flutura langa steag/ Reactia UDMR: Mesaj de evul mediu, a amenintat comunitatea maghiara. Sa isi ceara scuze public!

Premierul Mihai Tudose a declarat miercuri seara, la Realitatea TV, ca nici nu poate fi vorba de o autonomie a Tinutului Secuiesc, si a avertizat ca daca steagul secuiesc va flutura pe institutiile de acolo, toti vor flutura langa steag. Cei de la UDMR au reactionat joi foarte dur, presedintele executiv cerandu-i prim-ministrului sa isi ceara scuze public si sa isi retraga declaratia, despre care afirma, pe Twitter, ca este una de ev mediu.

UPDATE Mihai Tudose, despre autonomia Tinutului Secuiesc: Daca steagul secuiesc va flutura pe institutiile de acolo, toti vor flutura langa steag/ Reactia UDMR: Mesaj de evul mediu, a amenintat comunitatea maghiara. Sa isi ceara scuze public!

Premierul Mihai Tudose a declarat miercuri seara, la Realitatea TV, ca nici nu poate fi vorba de o autonomie a Tinutului Secuiesc, si a avertizat ca daca steagul secuiesc va flutura pe institutiile de acolo, toti vor flutura langa steag. Cei de la UDMR au reactionat joi foarte dur, presedintele executiv cerandu-i prim-ministrului sa isi ceara scuze public si sa isi retraga declaratia, despre care afirma, pe Twitter, ca este una de ev mediu. 45 Premierul, mesaj pe Facebook: Discutiile despre autonomia tinutului Secuiesc sunt in afara legii si nu merita luate in seama, reprezintand doar o incercare de destabilizare a unitatii Romaniei in anul Centenarului.

Mihai Tudose: Refuz orice dialog legat de autonomia unei parti a Romaniei. Este o incalcare a Constitutiei

Premierul Mihai Tudose a precizat joi, pe contul sau de Facebook, ca refuza orice dialog legat de autonomia unei parti a Romaniei, care reprezinta o incalcare a Constitutiei.

Mihai Tudose: Refuz orice dialog legat de autonomia unei parti a Romaniei

Premierul Mihai Tudose revine cu noi precizari pe tema cererilor UDMR de autonomie locala in Secuime. in calitate de roman si de prim-ministru, refuz orice dialog legat de autonomia unei.

Sindicalistii din Politie, apel urgent catre Mihai Tudose: Sa avem o conducere cu care sa recladim autoritatea Politiei Romane

Sindicatul National al Agentilor de Politie face apel catre premierul Mihai Tudose sa puna capat jocurilor politice care se fac acum, la vedere, pe spatele unei crize fara precedent cu care se confrunta me.

Sindicalistii din Politie, apel urgent catre Mihai Tudose: Vrem o conducere cu care sa ne recladim autoritatea

Sindicatul National al Agentilor de Politie face apel catre premierul Mihai Tudose sa puna capat jocurilor politice care se fac acum, la vedere, pe spatele unei crize fara precedent cu care se confrunta me.

Mihai Tudose, catre UDMR: REFUZ orice dialog legat de AUTONOMIA Tinutului Secuiesc

Mihai Tudose loveste dur in UDMR! Premierula precizat joicarefuzaorice dialog legat de autonomia unei parti a Romaniei. in calitate de roman si.

Tudorel Toader despre relatia sa cu Mihai Tudose: Foarte buna

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, spune ca relatia sa cu premierul Mihai Tudose este foarte buna, precizand ca nu are elemente sa creada altceva. Intrebat de jurnalisti, joi, la CSM, care este relatia sa cu premierul Mihai Tudose, ministrul Justitiei a raspuns: Nu am niciun element pentru a considera natura relatiei dintre mine si premierul altcumva decat foarte buna. El a refuzat, insa, sa raspunda intrebarilor jurnalistilor privind decizia sa in cazul procurorului general al DNA, Laura Codruta Kovesi.

Mihai Tudose trimite Corpul de Control la CNAIR. Toate contractele sunt verificate

Corpul de Control al premierului Mihai Tudose face, joi dimineata, o inspectie la Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Mihai Tudose vrea sa verifice tot ce inseamna contracte si.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )