Libnet.ro
UNICEF

13:00

Petitie de un milion de semnaturi in favoarea lui Jeremy Clarkson, adusa cu tancul la BBC: Pedepsiti-l pe Clarkson, dar nu pedepsiti telespectatorii

Adevărul Adevărul,
Petitie de un milion de semnaturi in favoarea lui Jeremy Clarkson, adusa cu tancul la BBC: Pedepsiti-l pe Clarkson, dar nu pedepsiti telespectatorii

Un tanc a adus la sediul BBC o petitie semnata de peste un milion de oameni prin care se solicita anularea suspendarii lui Jeremy Clarkson. Solicitarea inedita l-a avut in atentie pe Stig, pilotul de incercari al emisiunii, dorind sa arata ca telespectatorii nu ii iau apararea lui Clarkson, ci vor sa il vada in cadrul show-ului. continuă pe Adevărul

Jeremy Clarkson ii injura pe sefii BBC si spune ca se asteapta sa fie concediat

Jeremy Clarkson, realizatorul Top Gear, i-a injurat in public pe sefii BBC, spune ca se asteapta sa fie concediat si adauga ca a incercat sa-si ceara scuze de la producatorul pe care l-ar fi lovit, insa acela nu a vrut nici macar sa-i deschida usa, scrie The Telegraph. Clarkson a fost suspendat saptamana trecuta de catre BBC care a deschis o ancheta si va lua o decizie in legatura cu viitorul Top Gear. Multi i-au luat apararea lui Clarkson si peste un milion de oameni au semnat o petitie de sustinere.

VIDEO. Fanii lui Jeremy Clarkson au intrat cu tancul in sediului BBC

Un tanc a adus la sediul BBC o petitie, semnata de peste un milion de oameni, prin care se solicita anularea suspendarii prezentatorului Jeremy Clarkson.

Fanii Top Gear cer inlocuirea lui Jeremy Clarkson cu un alt prezentator. Despre cine este vorba

Fanii emisiunii Top Gear au initiat o petitie in care cer inlocuirea prezentatorului Jeremy Clarkson, care a fost suspendat de BBC, cu actorul englez de comedie, Steve Coogan, informeaza contactmusic. com.

BBC ar putea pierde 100 de milioane de dolari daca il concediaza pe Jeremy Clarkson

Grupul BBC ar putea sa piarda circa 100 de milioane de dolari, daca emisiunea Top Gear va renunta la prezentatorul Jeremy Clarkson. BBC castiga aproximativ 75 de milioane de dolari pe an prin vanzarea.

Jeremy Clarkson: Protestele nu functioneaza niciodata. Suntem planctonuri intre balene

Jeremy Clarkson a declarat ca sustinatorii sai care s-au raliat la actiunea de vineri de la sediul BBC isi pierd timpul. Acesta a adaugat ca valurile de sustinere din partea publicului cel mai.

Jeremy Clarkson, despre sefii BBC: Ticalosi nenorociti care au distrus o emisiune buna

Jeremy Clarkson, realizatorul emisiunii de succes Top Gear, i-a injurat in mod public pe sefii BBC, declarand ca se asteapta sa fie concediat dupa disputa violenta pe care a avut-o cu unul dintre producatorii show-ului, noteaza The Guardian.

Cum a comentat Jeremy Clarkson decizia BBC de a-l suspenda de la Top Gear

Prezentatorul emisiunii Top Gear, Jeremy Clarkson a comentat pentru prima data public decizia postului de televiziune BBC de a-l suspenda, la o licitatie caritabila din Londra, informeaza contactmusic. com.

Cati telespectatori a pierdut BBC odata cu suspendarea lui Jeremy Clarkson

Postul de televiziune BBC a pierdut patru milioane de telespectatori odata cu suspendarea lui Jeremy Clarkson, realizatorul emisiunii Top Gear, scrie The Guardian.

Jeremy Clarkson, Top Gear: Soferii de automobile Dacia sunt oameni care nu au vazut asfalt in viata lor

Jeremy Clarkson, prezentatorul suspendat al show-ului BBC Top Gear, a creat din nou controverse dupa publicarea unui articol in care spune despre soferii de automobile Dacia ca n-au vazut asfalt in viata lor.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )