Libnet.ro
UNICEF

21:15

Petitie online pentru decorarea Alexandrei Macesanu

Adevărul Adevărul,
Petitie online pentru decorarea Alexandrei Macesanu

Alexandra Macesanu este o eroina, au postat mai multe persoane pe paginile lor de Facebook. La randul ei, presedinta Coalitiei Federatia pentru Educatie, Daniela Visoianu, a initiat o petitie adresata presedintelui Romaniei, pentru decorarea Alexandrei Macesanu, una dintre victimele criminalului din Caracal, Gheorghe Dinca. continuă pe Adevărul

Documentul care schimba tot. Cronologia evenimentelor in cazul disparitiei Alexandrei Macesanu

Radu Tudor a prezentat marti seara, la Punctul de intalnire, evenimentele in ordine cronologica in cazul disparitiei Alexandrei Macesanu. Ora 20:30, miercuri, 24 iulie - Domnul Macesanu Ion a.

Reactia familiei Alexandrei Macesanu, dupa ce a vazut transcriptul discutiei dintre fata si operatorul 112: E sfasietor!

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a vorbit despre modul cum au reactionat parintii fetei dupa ce au vazut transcriptul dintre fata lor si operatorul 112. inregistrarile le-am vazut.

Transcriptul complet al convorbirilor Alexandrei Macesanu cu politistii: Pai ce dracu sa-i fac ca e in Caracal?

A aparut transcriptul complet al convorbirilor Alexandrei Macesanu cu politistii. Unchiul fetei, Alexandru Cumpanasu, le-a dat publicitatii. Transcriere convorbiri: Apel I - 25072019, ora: 11:05:08.

Transcriptul complet al convorbirilor Alexandrei Macesanu cu politistii: Pai ce dracu sa-i fac ca e in Caracal?

A aparut transcriptul complet al convorbirilor Alexandrei Macesanu cu politistii. Unchiul fetei, Alexandru Cumpanasu, le-a dat publicitatii. Transcriere convorbiri: Apel I - 25072019, ora: 11:05:08.

Care au fost, de fapt, ultimele cuvinte ale Alexandrei Macesanu la 112

Alexandra, victima incompetentie si a delasarii exacerbate, moarte crunta la 15 ani. Care au fost ultimele cuvinte pe care tanara a apucat sa le spuna celor care trebuiau sa-i fie eroi? Crima de la Caracal: Discutia telefonica dintre politist si Alexandra Alexandra si-a facut curaj si a sunat la 112, ultima ei speranta de a .

Mama Alexandrei Macesanu, primele declaratii: Inima imi spune ca traieste - VIDEO

Mama Alexandrei Macesanu a facutprimele declaratii despre cazul care a socat Romania. Inima imi spune ca traieste, ca este in viata. Nu stiu. Pana nu iese testul ADN nu stiu. Nu pot trece.

Stirile ProTV: Sora Aurei Ion, scrisoare pentru familia Alexandrei: Am luptat pentru ca sa nu se repete

Sora Aurei Ion, una dintre victimele accidentului aviatic din Apuseni, a transmis o scrisoare familiei Alexandrei Macesanu, spunand ca isi cere iertare pentru ca nu a reusit sa invinga sistemul corupt din Romania.

Sora Aurei Ion, scrisoare pentru familia Alexandra Macesanu: M-am implicat in dosarul anchetei penale. Ce s-a intamplat cu ancheta

S-au scurs mai bine de cinci ani de la tragedia din Muntii Apuseni, iar sora Aurei Ion, una dintre victimele accidentului aviatic, a facut acum public felul in care a decurs ancheta in acest caz. Cazul macabru din Caracal a determinat-o pe Mariana sa scrie un mesaj pentru familia Alexandrei Maceasanu, tanara ucisa fara mila .

Petitie online in cazul criminalului din Caracal. Peste 20.000 de persoane cer reintroducerea pedepsei cu moartea

Cel putin 20. 000 de persoane au semnat o petitie online prin care cer pedeapsa cu moartea pentru criminalul din Caracal. Petitia a fost semnata in mai putin de 24 de ore de peste 20. 000 de.

Petitie online in cazul presupusului criminal din Caracal. Peste 20.000 de persoane cer reintroducerea pedepsei cu moartea

Cel putin 20. 000 de persoane au semnat o petitie online prin care cer pedeapsa cu moartea pentru presupusul criminal din Caracal. Petitia a fost semnata in mai putin de 24 de ore de peste 20. 000 de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )