Libnet.ro
UNICEF

10:15

Petre Daea SOCHEAZA din nou! IRONIA raspunsului la intrebarea despre DEMISIE

B1 B1,
Petre Daea SOCHEAZA din nou! IRONIA raspunsului la intrebarea despre DEMISIE

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, i-a ironizat, marti, pe jurnalistii care l-au intrebat daca intentioneaza sa demisioneze din cauza focarului de pesta porcina. Dumneavoastra vreti sa intrati cu. continuă pe B1

Petre Daea: in Romania, nu exista niciun specialist in pesta porcina africana! Pana acum au fost sacrificati peste 120.000 de porci

Dezvaluire socanta a ministrului Agriculturii! Pe cand focarul de pesta porcina se intinde in aproape toata tara, Petre Daea a spus, marti, ca la noi in tara nu exista specialisti care sa trateze o.

Petre Daea promite despagubiri pentru fermierii afectati de pesta porcina, dar abia dupa rectificarea bugetara (VIDEO)

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, sustine ca toti fermierii din Romania care au avut de suferit in urma virusului peste porcine care a dus la sacrificarea a sute de mii de porci in tara vor primi despagubiri.

Un CUTREMUR PUTERNIC a lovit din nou! Seismul a avut magnitudinea de 6,2

S-a zguduit , din nou, pamantul. Un cutremur cu magnitudinea 6,2 s-a produs in estul Indoneziei. La scurt timp a avut loc si o replica de 5,6 magnitudine. Indonezia a fost in ultimele saptamani.

Principalul opozant al lui Vladimir Putin, ARESTAT din nou

Aleksei Navalnii, principalul opozant al presedintelui rus Vladimir Putin, a fost din nou arestat. Purtatoarea de cuvant a lui Navalnii a anuntat sambata ca acesta a fost retinut la Moscova si dus la o.

Petre Daea: Romania s-a fortificat din punct de vedere agricol si se va fortifica in continuare

Productia de grau din acest an este mai mare cu 200. 000 de tone fata de anul trecut, depasind 10 milioane de tone, desi a fost un an greu, in care Romania a fost ravasita de o serie intreaga de fenomene.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )