Libnet.ro
UNICEF

00:07

Principalul opozant al lui Vladimir Putin, ARESTAT din nou

B1 B1,
Principalul opozant al lui Vladimir Putin, ARESTAT din nou

Aleksei Navalnii, principalul opozant al presedintelui rus Vladimir Putin, a fost din nou arestat. Purtatoarea de cuvant a lui Navalnii a anuntat sambata ca acesta a fost retinut la Moscova si dus la o. continuă pe B1

Vladimir Putin iese din nou la atac: Mesaj cu subinteles pentru Romania

Presedintele rus Vladimir Putin a avertizat ca Rusia va reactiona in fata avansarii infrastructurii NATO si aparitiei de aparare antiracheta al Statelor Unite in aproprierea granitelor.

Principalul opozant al lui Vladimir Putin s-a ales cu un deget RUPT in timpul arestarii: Va puteti imagina ce LASI sunt la putere?

Aleksei Navalnii, principalul opozant al presedintelui rus Vladimir Putin, a fost ranit la un deget in timpul operatiunii de sambata prin care a fost arestat. El a fost retinut in fata locuintei sale, in.

Opozantul rus Aleksei Navalnii a fost arestat din nou

Principalul opozant al Kremlinului Aleksei Navalnii a fost arestat, sambata, la Moscova, in fata locuintei sale, a anuntat purtatorul sau de cuvant, Kira Iarmis, pe Twitter.

Vladimir Putin merge in Arabia Saudita, un aliat al SUA in Orientul Mijlociu

Vladimir Putin intentioneaza sa faca o vizita in Arabia Saudita, tara aliata a SUA in Orientul Mijlociu. Vizita liderului de la Kremlin va avea loc la invitatia Regelui Salman, a spus ministrul adjunct de.

Vladimir Putin va face o vizita n Arabia Saudita, un aliat apropiat al Statelor Unite

Rusia pregateste o vizita a lui Vladimir Putin in Arabia Saudita dupa ce presedintele rus a primit o invitatie din partea Regelui Salman, a spus ministrul adjunct de externe MIhail Bogdanov, potrivit Reuters.

Vladimir Putin rupe tacerea. De ce a fost la nunta din Austria

Presedintele rus Vladimir Putin si-a aparat miercuri vizita strict privata din Austria unde a participat la nunta sefei diplomatiei austriece Karin Kneissl, sustinuta de partidul de extrema-dreapta FPo,.

Vladimir Putin: Sanctiunile americane, contraproductive

Presedintele rus Vladimir Putin a apreciat miercuri drept contraproductive si lipsite de sens sanctiunile americane care vizeaza Rusia si care au fost inasprite in ultimele saptamani, dupa summitul cu Donald Trump, scrie AFP.

Cosmin Contra, din nou la cutite cu Gica Hagi. Ianis nu poate sa faca pasul la nationala mare. Poate sa ajute la tineret!

Desi Cosmin Contra anuntase ca relatiile cu Gica Hagi au revenit la normalitate, dupa scandalul de acum cateva luni, selectionerul nationalei Romaniei a luat o decizie care va atrage, cel mai probabil, din nou.

Bella Hadid aduce din nou moda blugilor evazati din anii 2000

Bella Hadid marcheaza intoarcerea blugilor evazati pe care ii purtam cu atata mandrie in anii 2000.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )