Libnet.ro
UNICEF

07:01

Petre Daea surprinde din nou: in afara de om, tot ce se misca e in agricultura. De la insecta pana la vaca, de la rama pana la porc

B1 B1,
Petre Daea surprinde din nou: in afara de om, tot ce se misca e in agricultura. De la insecta pana la vaca, de la rama pana la porc

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, nu se dezice si continua seria declaratiilor care l-au facut celebru. in stilul caracteristic, Daea a afirmat marti ca tot ce se misca e in agricultura, de la. continuă pe B1

Petre Daea: In afara de om, tot ce se misca e in agricultura. De la insecta pana la vaca, de la rama pana la porc

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a facut marti un bilant in fata Comisiilor reunite de Agricultura ale Parlamentului, unde s-a mandrit cu productiile record din acest an si a tinut sa sublinieze cat de importanta este agricultura: In afara de om, tot ce se misca e in agricultura.

Daea: in afara de om, tot ce se misca e in agricultura. De la insecta pana la planta si de la rama pana la porc

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, s-a prezentat, marti, pentru un bilant, in fata Comisiilor reunite de Agricultura ale Parlamentului. Ministrul a reusit sa starneasca iar zambete cu un nou omagiu adus agriculturii.

Ministrul Petre Daea: Pentru unii devin agasant explicand ca oile sunt o resursa extraordinara, dar nu pot altfel

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat, marti, ca numarul ovinelor trebuie majorat, astfel incat sa fie valorificata iarba, o resursa exceptionala din tara noastra, Daea precizand ca.

Petre Daea: De ziua mea am avut tort, dar nu din carne de oaie

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a participat la un targ de produse traditionale, organizat in Piata Obor, din Bucuresti.

Petre Daea: De ziua mea am avut tort, sigur, nu era din carne de oaie

Ministrul Agriculturii a implinit recent 68 de ani. Recunoscut pentru declaratiile sale pline de substanta, Petre Daea a tinut si de aceasta data sa ne impresioneze. El a spus ca de ziua lui a.

Stanislas Wawrinka se antreneaza din nou dupa o pauza de patru luni

Tenismanul elvetian Stan Wawrinka, care n-a mai jucat din luna iulie, din cauza problemelor medicale, a anuntat marti pe retelele de socializare ca se antreneaza din nou dupa patru luni, scrie ziarul La Tribune de Geneve.

Pronuntarea in procesul in care fostul ministru Cristian David este acuzat ca a primit mita jumatate de milion de euro, amanata din nou

Magistratii instantei supreme au amanat din nou, marti, pronuntarea in dosarul in care fostul ministrul de Interne Cristian David a fost trimis in judecata sub acuzatia ca ar fi primit mita jumatate de milion de euro pentru a interveni la fostul prefect de Buzau Cristinel Bigiu, in vederea stabilirii dreptului de proprietate pentru o persoana in cazul unui teren din Buzau, informeaza News. ro.

Surse: Mihai Tudose si seful PSD, Liviu Dragnea, din nou la cutite. Premierul: Relatia cu Dragnea este foarte buna

Sunt tensiuni mari in interiorul PSD, iar miza este uriasa. Surse politice spun ca premierul Mihai Tudose si presedintele PSD, Liviu Dragnea, au ajuns din nou la cutite. Dupa scandalul iscat de.

Surse: Premierul Mihai Tudose si seful PSD, Liviu Dragnea, din nou la cutite

Sunt tensiuni mari in interiorul PSD, iar miza este uriasa. Surse politice spun ca premierul Mihai Tudose si presedintele PSD, Liviu Dragnea, au ajuns din nou la cutite. Dupa scandalul iscat de.

Oana Roman, din nou pe patul de spital. Ce a patit vedeta i-a ingrijorat pe internauti (FOTO)

Oana Roman nu trece prin cele mai bune zile fiindca a ajuns din nou in spital. Aceasta a anuntat in urma cu putin timp pe pagina sa de Facebook ce a patit. Azi am cazut stupid. Ceasul.

ştiri de la B1

actualitate, 07:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )