Libnet.ro
UNICEF

16:30

Petre este trimis in judecata pentru ucidere din culpa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Petre este trimis in judecata pentru ucidere din culpa

Procurori militari ai Sectiei Parchetelor Militare din cadrul Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie au finalizat cercetarile si au dispus trimiterea in judecata a inculpatului Soare Petre, colonel in cadrul Serviciului de Protectie si Paza , Biroul Prahova, pentru savarsirea infractiunilor de ucidere din culpa, nerespectarea regimului armelor si munitiilor si braconaj, potrivit unui comunicat oficial. continuă pe Ziarul Bursa

Colonel SPP, trimis in judecata pentru ucidere din culpa. El l-a acuzat pe seful sau, generalul Lucian Pahontu, de comiterea omorului

Petre Soare, colonel in cadrul Serviciului de Protectie si Paza SPP), a fost trimis in judecata pentru ucidere din culpa, nerespectarea regimului armelor si munitiilor si braconaj. Procurorii militari sutin ca ofiterul ar fi impuscat mortal o persoana in timpul unei partide de vanatoare. Ulterior, Soare l-a acuzat pe seful sau generalul Lucian Pahontu de comiterea crimei.

Dosar penal pentru vatamare din culpa, pe numele unor parinti din Satu Mare, dupa ce copilul de un an si trei luni a baut ulei incins

Parintii unui copil de un an si trei luni sunt cercetati penal pentru vatamare din culpa, dupa ce acesta ajuns la spital, cu arsuri grave, din cauza ca a baut ulei incins.

FOTO. Galati: Dosar penal pentru omor din culpa si distrugere dupa explozia de sambata a unui bloc

In cazul exploziei produse sambata intr-un bloc din cartierul galatean Micro 19, care a dus la moartea unei fetite si ranirea a patru persoane, dar si la distrugerea a 21 de apartamente, procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Galati au inceput urmarirea penala pentru comiterea faptelor de distrugere calificata, omor din culpa si vatamare corporala din culpa .

Gratierea nu este solutia miracol pentru situatia din penitenciare, e nevoie de masuri complementare

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat miercuri in cadrul unei dezbateri din comisia pentru libertati civile, justitie si afaceri interne LIBE) a Parlamentului European ca legea gratierii nu este o solutie miracol si ca pentru rezolvarea situatiei din penitenciare este nevoie de masuri complementare, transmite News. ro.

Colonelul SPP Petre Soare a fost trimis in judecata pentru uciderea unei persoane la o partida de vanatoare. Dosarul se va judeca la Tribunalul Militar Bucuresti

Coloneul SPP Petre Soare a fost trimis in judecata pentru savarsirea infractiunilor de ucidere din culpa, nerespectarea regimului armelor si munitiilor si braconaj, acesta fiind acuzat de procurori ca a impuscat mortal in 2012 o persoana in timpul unei partide de vanatoare.

Reactia lui Gabriel Liiceanu, dupa ce seful PSD a afirmat ca se gandeste sa il dea in judecata, pentru declaratiile din Comisia LIBE: Am exprimat un adevar. insa i-am dat pretentia de exactitate, prin folosirea ghilimelelor. Acest lucru mi-l asum ca pe o

Filosoful si scriitorul Gabriel Liiceanu a explicat, intr-un editorial scris pe platforma Contributors. ro, ca citatul pe care i l-a atribuit sefului PSD, Lidiu Dragnea, in declaratia sa de la Bruxelles, reprezinta un adevar, care exprima, pe scurtatura dorinta liderului social-democrat. Pe de alta parte, el a afirmat ca isi reproseazp ca a dat ideii statut de citat.

Anitei este trimis in judecata

Presedintele Colegiului Psihologilor din Romania CPR), Mihai Anitei, a fost trimis in judecata pentru conflict de interese si folosire de documente false in scopul obtinerii, pe nedrept, de fonduri europene. Anitei ar fi incheiat, in numele CPR, contracte cu el insusi si cu sotia sa, prejudiciul creat fiind, potrivit procurorilor, de aproximativ 340. 000 de lei, potrivit unui comunicat oficial.

Cadrul de achizitii publice este total nepotrivit pentru targurile internationale

Cadrul de achizitii publice este total nepotrivit pentru participarea la targurile internationale, iar pentru a se debloca situatia a fost infiintata o comisie, a declarat, ieri, Alexandru Petrescu, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, intr-o conferinta de presa.

Omul de afaceri care facea evaziune fiscala de zeci de milioane de euro cu procurorii DIICOT pe urmele lui a fost trimis in judecata

Dan Stefan Ciolca este considerat capul mafiei cerealelor din sud-estul Romaniei, dupa ce procurorii DIICOT Galati au descoperit ca acesta a organizat un grup infractional, ce a prejudiciat statul roman cu zeci de milioane de euro.

Ultima sansa pentru mondialul din Rusia!

Partida cu Danemarca de la sfarsitul acestei saptamani este vitala pentru echipa nationala a tarii noastre in lupta pentru calificarea la Campionatul Mondial de fotbal din Rusia 2018).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )