Libnet.ro
UNICEF

19:00

Petrolul Brent, sub 55 de dolari/baril pentru prima oara in ultimii cinci ani si jumatate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Petrolul Brent, sub 55 de dolari/baril pentru prima oara in ultimii cinci ani si jumatate

Pretul futures al petrolului Brent a scazut ieri, la bursa londoneza, sub 55 de dolari/baril pentru prima oara dupa luna mai 2009, pe fondul cresterii productiei de profil din Rusia si Irak, respectiv al ingrijorarilor legate de excedentul de titei de pe piata. continuă pe Ziarul Bursa

Razboiul titeiului: Pretul petrolului Brent a coborat sub 55 de dolari pe baril, pentru prima oara din 2009, din cauza productiei mari din Rusia si Irak

Pretul titeiului Brent a scazut sub 55 de dolari pe baril pe bursa de la Londra, pentru prima oara din mai 2009, pe fondul cresterii productiei din Rusia si Irak si al ingrijorarilor legate de surplusul de petrol de pe piata, scrie Bloomberg.

Pretul petrolului Brent a coborat sub 55 de dolari pe baril, pentru prima oara din 2009

Pretul petrolului Brent a scazut sub 55 de dolari pe baril, pentru prima oara din mai 2009, pe fondul cresterii productiei din Rusia si Irak si al ingrijorarilor legate de surplusul de petrol de pe piata, .

Pretul petrolului Brent a coborat sub 55 de dolari pe baril, pentru prima oara din 2009

Pretul petrolului Brent a scazut sub 55 de dolari pe baril, pentru prima oara din mai 2009, pe fondul cresterii productiei din Rusia si Irak si al ingrijorarilor legate de surplusul de petrol de pe piata, transmite Bloomberg.

Euro a cazut luni sub pragul de 1,20 dolari, pentru prima oara in aproape noua ani

Euro a cazut luni sub pragul de 1,20 dolari, pentru prima oara in aproape noua ani, sanctionat de o piata ingrijorata de lipsa de vigoare a cresterii europene si a temerilor legate de o posibila iesire a Greciei din zona euro, scrie AFP.

Cele mai bune credite pentru Prima Casa in 2015

Chiar daca Guvernul nu a stabilit inca plafonul de garantii alocat in 2015 pentru programul Prima Casa, prin care romanii isi pot cumpara o locuinta prin imprumut garantat in proportie de 50% de stat, bancile mentin in oferta aceste.

HTC vede luminita de la capatul tunelului: rezultate in crestere pentru prima data in ultimii trei ani

HTC ar putea fi pe drumul cel bun in ceea ce priveste revenirea dupa ce taiwanezii au inregistrat primele rezultate pozitive dupa ani de pierderi. Potrivit datelor companiei , T4 a fost primul trimestru pentru asiatici care a adus rezultate.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )