Libnet.ro
UNICEF

01:05

Petrolul castiga cu CFR Cluj si ramane in lupta pentru evitarea retrogradarii

Online Sport Online Sport,
Petrolul castiga cu CFR Cluj si ramane in lupta pentru evitarea retrogradarii

De trei puncte sperante la Ploiesti pentru ramanerea in Liga 1, dupa ce Petrolul a castigat la limita, scor 1-0, duelul cu CFR Cluj din etapa a 10-a a fazei playout. continuă pe Online Sport

Petrolul a invins CFR Cluj, scor 1-0, dar situatia ploiestenilor e disperata: Nu e cale de iesire

Formatia Petrolul Ploiesti a invins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa CFR Cluj, intr-un meci contand pentru etapa a zecea a play-out-ului Ligii I.

Petrolul Ploiesti incearca in extremis salvarea de la retrogradare, dupa 1-0 cu CFR Cluj

Petrolul Ploiesti lupta pentru ultima sansa pe care o mai are pentru a se salva de la retrogradare. A castigat primul meci al etapei a-10-a din play-out, jucat in compania formatiei CFR.

Cifre si fapte: Dinamo - CFR Cluj in Cupa Romaniei

Dinamo Bucuresti si CFR Cluj se vor intalni pe 10 mai, de la ora 21:30, in finala Cupei Romaniei, pe Stadionul National. Va fi al patrulea meci direct intre cele doua echipe, in aceasta competitie, unul in care ros-albii pot spera sa obtina prima victorie din istorie contra clujenilor in Cupa.

Curtea de Apel Cluj mentine arestul pentru Catalin Chereches

Curtea de Apel Cluj a mentinut masura arestarii preventive in cazul primarului municipiului Baia Mare, Catalin Chereches.

Curtea de Apel Cluj mentine arestul pentru Catalin Chereches, decizia este definitiva

Curtea de Apel Cluj a mentinut masura arestarii preventive in cazul primarului municipiului Baia Mare, Catalin Chereches. Avocatii primarului vor incerca alte forme de atac dupa ce au contestat.

Curtea de Apel Cluj mentine arestul pentru Catalin Chereches, decizia e definitiva

Curtea de Apel Cluj a mentinut masura arestarii preventive in cazul primarului municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, avocatii sai anuntand ca vor incerca alte forme de atac dupa ce au contestat interceptarile din dosar facute cu telefonul denuntatorului, potrivit Mediafax.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )