Libnet.ro
UNICEF

12:00

Petrolul, scoasa din Europa de Dinamo Zagreb

Online Sport Online Sport,
Petrolul, scoasa din Europa de Dinamo Zagreb

Petrolul nu a reusit sa surmonteze deficitul de doua goluri inregistrat in mansa tur, parasind Europa League cu o noua infrangere, scor 2-1 la Zagreb, la finalul unui joc in care croatii au demonstrat inca o data de ce merita sa acceada in grupele competitiei, iar lupii au fost transformati peste noapte in mielusei de un adversar care a debordat de pragmatism. Steaua si Astra Giurgiu vor reprezenta astfel Romania in grupele Europa League. continuă pe Online Sport

Renault pregateste o versiune sportiva a modelului Dacia Sandero ce nu va fi vanduta pe piata din Europa

Grupul Renault lucreaza la o versiune sportiva a modelului Dacia Sandero, care va fi lansata pe piata anul viitor, dar nu va fi vanduta pe piata din Europa, a declarat directorul Renaultsport, Patrice Ratti,.

NATO va stationa in premiera trupe in baze noi din Europa de Est

NATO va stationa in premiera trupe in baze noi din Europa de Est, informeaza The Guardian. Masura vine ca raspuns la criza ucraineana si in incercarea de a-l descuraja pe Vladimir Putin sa provoace.

Lucescu despre meciul Petrolului cu Dinamo Zagreb: Ne vom lupta sa intoarcem rezultatul

Antrenorul Petrolului este constient ca lupii au o misiune extrem de dificila in returul de joi seara de la Zagreb, dar spune ca echipa sa va face tot posibilul pentru a forta calificarea in grupele Europa League.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )