Libnet.ro
UNICEF

00:07

Piata auto, cea mai abrupta contractie din regiune: minus 17,5% in octombrie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Piata auto, cea mai abrupta contractie din regiune: minus 17,5% in octombrie

Inmatricularile de autoturisme noi din Romania au scazut cu 17,5% in luna octombrie fata de perioada corespunzatoare a anului trecut, la circa 5. 600 unitati, cea mai abrupta contractie din Europa Centrala si de Est si cea mai proasta evolutie din UE cu. continuă pe Wall-Street Ro

Piata auto din Romania a scazut in octombrie cu 17,5%, fiind cea mai abrupta contractie din regiune

Inmatricularile de autoturisme noi din Romania au scazut cu 17,5% in luna octombrie fata de perioada corespunzatoare a anului trecut, la circa 5. 600 unitati, cea mai abrupta contractie din Europa Centrala.

Revo R85, cea mai performanta tableta din portofoliul actual E-Boda

E-Boda a anuntat cea mai performanta tableta din portofoliu, Revo R85. E-Boda Revo R85 vine cu un display IPS de 7. 85, cu rezolutie de 1024768 pixeli, procesor Quad Core Rockchip RK3188 Cortex A9 de 1. 6 GHz, RAM de 1 GB, procesor grafic Quad Core Mali400 de 533 MHz si sistem de operare Android 4. Tableta este disponibila pe site-ul E-Boda si in magazinele partenere la pretul recomandat de 749 lei. Potrivit oficialilor, tableta Revo R85 permite rularea simultana a patru [].

Temperaturile au scazut sub limita inghetului. Cea mai friguroasa noapte din aceasta luna

Noaptea trecuta s-au inregistrat cele mai scazute temperaturi din aceasta luna. Minus 6 grade Celsius au fost dimineata la Miercurea Ciuc. Si la intorsura Buzaului, Brasov, Bacau dar si in Bucuresti.

Cea mai periculoasa tara din lume: aici au loc 20 de crime pe zi

America Latina intampina probleme majore legate de violenta, fiind singura regiune unde rata criminalitatii a crescut intre anii 2000-2010, reiese dintr-un raport al Organizatiei Natiunilor Unite ONU). De aici iese in evidenta Honduras, tara in care.

Romanii isi cumpara tot mai putine masini. Am ajuns codasii Europei.

Inmatricularile de autoturisme noi in Romania au scazut, in octombrie anul acesta fata de aceeasi luna a anului trecut, cu 17,5%, pana la aproximativ 5. 600 unitati. Potrivit datelor Asociatiei Constructorilor Europeni de Automobile ACEA), avem de-a face cu cea mai abrupta contractie din Europa Centrala si de Est si cu cea mai proasta evolutie din UE cu exceptia Ciprului. Piata auto europeana a crescut, pentru a doua luna consecutiv, cu 4,7%, de la 959. 800 la 1. 000 unitati, mai ales .

95.000 de dolari pentru cea mai scumpa ciuperca din lume. Vanzatorul este un botosanean stabilit de mai multi ani in Statele Unite ale Americii

Nelu Balan, un barbat din satul Rediu, comuna Rauseni a fost in centrul atentiei presei de peste Ocean, dupa ce a vandut unui miliardar rus o trufa alba de 1,8 kilograme.

FOTO VIDEO Concerte live, seara de seara, in cea mai noua berarie din Buzau

Buzaul are un nou reper in oferta localurilor unde se petrece in fiecare seara, nu numai in weekend. Pizzeria Junior a trecut printr-un proces de transformare iar de luni seara a devenit berarie, partenera a unui celebru producator olandez de bere.

Noaptea trecuta, cea mai friguroasa din aceasta luna

Noaptea trecuta s-au inregistrat cele mai scazute temperaturi din aceasta luna. La Miercurea Ciuc, dimineata, au fost minus sase grade Celsius, potivit Realitatea. net.

HOT! Glorya lanseaza cel mai sexy videoclip din Romania CASI, CASI!

La fix doua saptamani, de la lansarea noului ei single, CASI CASI, Glorya, impreuna cu echipa de la TommoProduction, scot cel mai sexy videoclip de pe piata muzicala din Romania. Cu un look de zile mari, artista ne aduce in atentie imaginile provocatoare ale celor mai cunoscuti iepurasi Playboy, de la noi, imagini care subliniaza .

Bursele europene au scazut, dupa ce ieri au atins cel mai ridicat nivel din 2008

Actiunile marilor companii europene au incheiat sedinta de tranzactionare de marti in scadere, de la cel mai ridicat nivel din 2008, in urma reducerii de catre Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OCDE) a estimarilor privind cresterea economiei mondiale in acest an si 2014, potrivit presei internationale.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2066 seconds )