Libnet.ro
UNICEF

01:05

Piata auto din Romania a scazut in octombrie cu 17,5%, fiind cea mai abrupta contractie din regiune

Antena3 Antena3,
Piata auto din Romania a scazut in octombrie cu 17,5%, fiind cea mai abrupta contractie din regiune

Inmatricularile de autoturisme noi din Romania au scazut cu 17,5% in luna octombrie fata de perioada corespunzatoare a anului trecut, la circa 5. 600 unitati, cea mai abrupta contractie din Europa Centrala. continuă pe Antena3

[P] Cum influenteaza Black Friday piata de curierat din Romania? Lucian Aldescu, CEO DPD Romania discuta online miercuri, de la 10:00, despre acuratetea intervalului orar de livrare si masurile speciale luate in aceasta perioada

Este Black Friday un motor de crestere al pietei de curierat? Este piata pregatita pentru un astfel de eveniment? Ce solicitari speciale vin din partea clientilor? Lucian Aldescu, CEO DPD Romania discuta online cu cititorii HotNews miercuri, de la 10:00, despre semnificatia Black Friday pentru piata de curierat din Romania. Puneti intrebari folosind formularul de comentarii de la finalul articoluluiNota redactiei: Pentru a pastra coerenta si relevanta discutiei, nu vom valida comentariile care nu au legatura cu temele anuntate sau care constau in atacuri la persoana.

[P] Cum influenteaza Black Friday piata de curierat din Romania? Dar firmele de curierat cum ajuta la dezvoltarea comertul online? Lucian Aldescu, CEO DPD Romania discuta online miercuri, de la 10:00

Este Black Friday un motor de crestere al pietei de curierat? Este piata pregatita pentru un astfel de eveniment? Ce solicitari speciale vin din partea clientilor? Lucian Aldescu, CEO DPD Romania discuta online cu cititorii HotNews miercuri, de la 10:00, despre semnificatia Black Friday pentru piata de curierat din Romania. Puneti intrebari folosind formularul de comentarii de la finalul articolului .

[P] LIVE VIDEO/TEXT Cum influenteaza Black Friday piata de curierat din Romania? Dar firmele de curierat cum ajuta la dezvoltarea comertul online? Lucian Aldescu, CEO DPD Romania discuta online

Este Black Friday un motor de crestere al pietei de curierat? Este piata pregatita pentru un astfel de eveniment? Ce solicitari speciale vin din partea clientilor? Lucian Aldescu, CEO DPD Romania discuta online cu cititorii HotNews despre semnificatia Black Friday pentru piata de curierat din Romania. Puneti intrebari folosind formularul de comentarii de la finalul articolului .

[P] Cum influenteaza Black Friday piata de curierat din Romania? Dar firmele de curierat cum ajuta la dezvoltarea comertul online? Lucian Aldescu, CEO DPD Romania a discutat online

Este Black Friday un motor de crestere al pietei de curierat? Este piata pregatita pentru un astfel de eveniment? Ce solicitari speciale vin din partea clientilor? Lucian Aldescu, CEO DPD Romania a discutat online cu cititorii HotNews despre semnificatia Black Friday pentru piata de curierat din Romania. Intalnirea s-a incheiat.

Mihai Sturzu: Piata muzicala din Romania traieste foarte bine si fara Eurovision

Deputatul Mihai Sturzu, membru al trupei HI-Q, a afirmat in editia de luni a emisiunii Se intampla in Romania ca piata muzicala de la noi din tara traieste foarte bine si fara Eurovision. Mihai Sturzu.

Konieczny: Piata de capital din Romania are un potential de crestere foarte puternic

Piata de capital din Romania are un potential de crestere foarte puternic, iar noi suntem foarte convinsi ca tara si piata de capital au potentialul sa repete succesul bursei si al pietei de capital din Polonia, a declarat Greg Konieczny, Manager de Fond al Fondului Proprietatea, intr-un interviu pentru postul de televiziune CNBC.

HOT! Glorya lanseaza cel mai sexy videoclip din Romania CASI, CASI!

La fix doua saptamani, de la lansarea noului ei single, CASI CASI, Glorya, impreuna cu echipa de la TommoProduction, scot cel mai sexy videoclip de pe piata muzicala din Romania. Cu un look de zile mari, artista ne aduce in atentie imaginile provocatoare ale celor mai cunoscuti iepurasi Playboy, de la noi, imagini care subliniaza .

Alba Iulia, primul oras din Romania cu rating Moodys.

Alba Iulia este prima localitate din Romania care a primit rating Moodys, respectiv Ba1, informeaza Mediafax. Moodys a anuntat, marti, ca a atribuit orasului Alba Iulia ratingul Ba1, cu perspectiva negativa, sustinut de managementul prudent al bugetului local si de rezervele confortabile de bani, dar limitat de capacitatea municipalitatii de a atrage venituri si de posibila crestere a gradului de indatorare. Primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, a declarat, marti, .

Piata auto, cea mai abrupta contractie din regiune: minus 17,5% in octombrie

Inmatricularile de autoturisme noi din Romania au scazut cu 17,5% in luna octombrie fata de perioada corespunzatoare a anului trecut, la circa 5. 600 unitati, cea mai abrupta contractie din Europa Centrala si de Est si cea mai proasta evolutie din UE cu.

[P] Lucian Aldescu: Cel mai mare obstacol pentru DPD in Romania este codul postal.

Este Black Friday un motor de crestere al pietei de curierat? Este piata pregatita pentru un astfel de eveniment? Ce solicitari speciale vin din partea clientilor? Lucian Aldescu, CEO DPD Romania a discutat online cu cititorii HotNews despre semnificatia Black Friday pentru piata de curierat din Romania. Intalnirea s-a incheiat.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )