Libnet.ro
UNICEF

22:45

Piata auto din Romania a ajuns dupa primele 7 luni la cel mai mare volum din ultimii 10 ani

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Piata auto din Romania a ajuns dupa primele 7 luni la cel mai mare volum din ultimii 10 ani

Piata auto din Romania a ajuns dupa primele 7 luni la 105. 686 unitati, cu 23,8% mai mult decat in aceeasi perioada a anului trecut, acesta fiind si cel mai mare volum al vanzarilor de automobile inregistrat intr-o perioada similara in ultimii 10 ani. continuă pe Wall-Street Ro

Cel mai frumos centru istoric din Romania! Rivalizeaza cu Budapesta si Viena

In ultimii ani, piata Unirii din Oradea, piata centrala a orasului, a fost transformata pe modelul celor din Viena sau Budapesta. Piata Sf. Ladislau de odinioara a primit numele actual de Piata Unirii intre.

Doliu! Un celebru om de afaceri din Romania s-a stins din viata

Patronul restaurantului Magica din Dorohoi, Botosani, Vasile Mihai, s-a stins din viata, miercuri, intr-un spital din Copou. Barbatul a suferit luni un accident cerebral vascular. Acesta a fost preluat de o.

Hagi, atac fara menajamente la adresa clasei politice din Romania: De ce s-a facut Revolutia? Sa fim mai saraci, sa cersim cu totii? Totul e negativ!

Recunoscut pentru faptul ca spune tot ceea ce gandeste, Gica Hagi a exprimat o opinie dura cu privire la tot ceea ce se petrece in Romania la momentul actual. Decaderea sportului din Romania si problemele.

Milenialii din Romania recunosc drept marci de top Banca Comerciala Romana, IKEA, Borsec, LOreal si OMV

Banca Comerciala Romana a fost votata drept reprezentanta de cea mai buna calitate din categoria banci, in timp ce IKEA s-a aflat pe primul loc la categoria mobilier. De asemenea, milenialii din Romania au considerat ca Borsec este cea mai buna in.

Piata de produse OTC din Romania a inregistrat vanzari de 810,2 milioane lei in al doilea trimestru al anului 2018

In ciuda unei scaderi cu aproximativ 8,3% fata de primele trei luni ale anului, segmentul de piata OTC, ce include medicamentele fara prescriptie medicala, suplimentele alimentare si dispozitivele medicale pentru ingrijire personala, inregistreaza o.

SOC pe piata bancara: BCR nu mai este cea mai mare banca din Romania

Schimbare istorica pe piata bancara autohtona. Banca Transilvania BT) a devenit, in primele sase luni ale anului, cel mai mare si profitabil grup bancar autohton, depasindu-si cel mai puternic rival, Banca.

MASINILE DIESEL, INTERZISE OFICIAL: Ce se iNTAMPLA in marile orase din Romania. Situatia din Bucuresti

Masinile diesel creeaza adevarate polemici in Europa. Noua state europene, printre care si Romania, risca sa fie sanctionate de Comisia Europeana pentru ca nu au luat masuri clare pentru reducerea a.

VIDEO A fost ales constructorul pentru primul concept vertical village de pe piata imobiliara din Romania

Austriecii de la Porr Construct, care a facut si lucrarile de la Pasajul Jiul din Timisoara, au in derulare mai multe proiecte de mari dimensiuni in Romania.

Patru jucatoare din Romania in calificarile de la US Open

Ultimul turneu de Mare Slem al anului, US Open, bate la usa si pana la primele meciuri de pe tabloul principal, in 27 august, sunt programate cele trei tururi de calificare.

A petrecut o noapte cu un strain. Dupa cateva luni tanara a simtit ceva. Cand s-a uitat sa vada ce se intampla, a ramas socata

O tanara din Noua Zeelanda s-a trezit intr-o seara cu mari dureri de spate si abdominale. Fata de 19 ani a luat un analgezic,insa urmatoarea zi se simtea ciudat, dar a incercat sa ignore simptomele. Emma.

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )