Libnet.ro
UNICEF

00:07

Piata auto din Romania pe plus, dupa 6 ani de recesiune. Productia, in scadere

România Liberă România Liberă,
Piata auto din Romania pe plus, dupa 6 ani de recesiune. Productia, in scadere

Tendintele din piata si cele din productia auto au fost diferite in 2014. in timp ce piata auto a crescut cu 21,5%, dupa sase ani de recesiune, productia nationala a scazut cu 4,8 procente, fata de anul precedent. continuă pe România Liberă

Piata auto din Romania a crescut cu 19%

2014 a insemnat o crestere cu 19% a pietei automobilelor noi vandute in Romania, fata de anul trecut.

Piata auto in 2014, primul an de crestere dupa 6 ani de declin

Piata auto din Romania a urcat anul trecut pentru prima data dupa sase ani de declin si a depasit 100. 000 de unitati, autoturisme si vehicule comerciale, in crestere cu 21,5% fata de 2013. Romania este inca departe de volumele din 2007, cand vanzarile.

Business B1 la zi: 1,2 miliarde euro, valoarea pietei de fuziuni si achizitii din Romania in 2014 (VIDEO)

Piata din Romania a inregistrat fuziuni si achizitii in valoare de aproximativ 1,2 miliarde de Euro in 2014, nivel similar celui din 2013, potrivit unei analize a PwC Romania. Valoarea totala a pietei.

Subiectele despre romani, preferatele tabloidelor britanice: Daily Mail si The Mirrorreincalzesc stiri vechi de cativa ani despre vedetele din Romania

Tabloidele Daily Mail si The Mirror, in lipsa de scandaluri la Hollywood, s-au orientat catre vedetele din Romania. Jurnalistii britanici au reincalzit in ultima saptamana stiri.

Cele doua lumi ale musulmanilor din Romania

Muftiul Cultului Musulman din Romania, Iusuf Murat, vorbeste de ani buni despre pericolul extremismului religios. intr-un interviu acordat in Romania libera, in 2012, spunea ca in tara noastra sunt imami care au idei extremiste.

Banca Irlandei avertizeaza: piata imobiliara din Dublin are probleme

Exista probleme pe piata imobiliara din Dublin, unde preturile cresc mai rapid decat in restul tarii, in conditiile in care oferta de locuinte se reface intr-un ritm mai lent decat cel asteptat, avertizeaza guvernatorul bancii centrale a Irlandei, Patrick Honohan.

VIDEO Cu cat vor creste preturile terenurilor agricole din Romania. Cele din sudul tarii, printre cele mai scumpe

Preturile terenurilor agricole din Romania vor creste, treptat, pana la nivelul tarilor dezvoltate, din Uniunea Europeana. Daca in urma cu 10-15 ani marii latifundiari luau de la noi sute de hectare cu doar cateva mii de euro, acum suma este de ordinul milioanelor.

Hackerii pro-Statul Islamic au spart un site de manele din Romania

Hackeri din echipa Team System Dz, cunoscuti ca sustinatori ai Statului Islamic, au spart un site de manele din Romania, scrie Adevarul. Dupa ce a fost spart, pe site-ul EvenimenteManele. ro a aparut un mesaj in.

Transportatorii romani cer Guvernului ca legea din Romania sa se aplice si in Germania

Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR) cere Guvernului sa solicite autoritatilor germane introducerea unui moratoriu pentru transportatorii romani privind aplicarea legii salariului minim din Germania. in acest moment, pentru fiecare ora lucrata de un sofer roman pe teritoriul german se va aplica salariul minim din Germania, si nu cel din Romania, iar amenda pentru nerespectarea acestei prevederi poate ajunge pana la 500. 000 euro, informeaza Mediafax.

Liderul comunitatii musulmane din Romania: Din ce in ce mai multi misionari religiosi predica alt tip de islam decat cel traditional

In Romania exista din ce in ce mai multi misionari religiosi care predica, in moschei si geamii neavizate de Secretariatul de stat pentru Culte, alt tip de islam decat cel traditional, declara intr-un interviu la Europa Fm muftiul Murat Iusuf, liderul comunitatii musulmane din Romania. Potrivit acestuia, numai in Bucuresti ar exista cel putin 16 lacasuri de cult si 6 fundatii musulmane care nu au avize de la Muftiat, singura institutie recunoscuta oficial de stat ca reperezentant al comunitatii musulmane din Romania. Acestea nu sunt subordonate nimanui din punct de vedere religios si au fost construite din bani a caror provenienta nu este cunoscuta, putand fi vorba, in functie de marime, despre sute de mii de euro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )