Libnet.ro
UNICEF

09:31

Piata auto din Romania in primele 10 luni - favorabila unui al cincilea an consecutiv de crestere

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Piata auto din Romania in primele 10 luni - favorabila unui al cincilea an consecutiv de crestere

Piata auto din Romania a depasit 153. 000 unitati in primele zece luni, in crestere cu 20% fata de perioada similara a anului trecut, acesta fiind si cel mai mare volum al vanzarilor de automobile inregistrat in primele 10 luni din ultimii 10 ani. In. continuă pe Wall-Street Ro

Piata imobiliara din Romania da semne de prabusire

Vanzarile de locuinte au scazut drastic in mai multe orase din tara, iar in unele locuri s-au vandut cu 50% mai putine imobile fata de aceeasi perioada a anului trecut. La finalul lunii septembrie inca.

Valentin Malaescu, Modpack: Piata de packaging din Romania se ridica la 20 MIL. euro

Piata de packaging ambalari) din Romania se ridica la 20 milioane euro, considera Valentin Malaescu, fondatorul Modpack System, unul dintre cei mai mari jucatori, care detine o cota de piata de 15%.

S-a infiintat Asociatia pentru Relatii cu Investitorii la Bursa din Romania (ARIR)

Unsprezece reprezentanti ai pietei de capital, companii si persoane fizice, au fondat, in zilele de 1-5 ale acestei luni, Asociatia pentru Relatii cu Investitorii la Bursa din Romania ARIR) cu scopul implementarii in Romania a celor mai bune practici de comunicare ale companiilor listate cu investitorii, se arata intr-un comunicat remis astazi de noua organizatie Redactiei noastre.

Cutremur pe piata AUTO! Seful Renault-Nissan, ARESTAT pentru FRAUDA

Cutremur pe piata auto. Presedintele aliantei auto Renault-Nissan-Mitsubishi Motors, Carlos Ghosn, a fost arestat, luni, la Tokyo. Carlos Ghosn este acuzat de frauda in Japonia, dupa ce a declarat mai multi.

Europarlamentarul Siegfried Muresan ii cere premierului sa publice strategia pentru piata auto

Grupul Volkswagen a anuntat ca vrea sa deschida o noua facilitate de productie in Europa de Est Deputatul european Siegfried Muresan ii cere prim-ministrului Viorica Dancila sa comunice public strategia pe care Guvernul Romaniei o are, in prezent, privind consolidarea pietei auto autohtone. Cererea europarlamentarului vine in contextul in care, in urma cu cateva zile, Grupul Volkswagen a anuntat ca vrea sa deschida o noua facilitate de productie in Europa de Est. Un al treilea producator auto in Romania ar insemna consolidarea pietei de profil de la noi din tara si garantia faptului ca cei doi jucatori deja prezenti aici Ford si Renault) nu se vor retrage, a subliniat domnia sa.

PRIMELE NOUA LUNI ALE ANULUI: Romania a importat peste 6 milioane tep titei

Romania a importat, in primele noua luni din 2018, o cantitate de titei de circa 6,138 milioane tone echivalent petrol tep), cu 554. 000 tep 9,9%) mai mare fata de cea importata in perioada similara din 2017, conform datelor centralizate de Institutul National de Statistica INS).

INS, PRIMELE NOUA LUNI: Productia de carbune a scazut cu 11,1%

Productia de carbune net a tarii noastre a totalizat, in primele noua luni ale anului in curs, 3,097 milioane de tone echivalent petrol, fiind cu 11,1% 386. 100 tep), mai mica fata de cea din perioada similara a anului trecut, conform datelor centralizate de Institutul National de Statistica INS).

PRIMELE OPT LUNI ALE ANULUI Datoria guvernamentala a scazut la 34,7% din PIB

Datoria administratiei publice a scazut usor in primele opt luni ale anului, ajungand la 34,7% din PIB, in august 2018, fata de 35,1% din PIB in decembrie 2017, insa, in termeni de valoare, datoria guvernamentala a crescut la 310,86 miliarde de lei, la finalul lunii august, de la 301,158 miliarde de lei la sfarsitul lunii decembrie a anului trecut, potrivit datelor publicate de Ministerul Finantelor Publice.

Locul din Romania in care stratul de zapada este de peste 70 de centimetri

Stratul de zapada din statiunea Durau masoara, luni, aproximativ 40 de centimetri, iar in zona inalta este de peste 70 de centimetri, astfel ca salvamontistii iau in calcul inchiderea unor trasee din zona mo.

Asociatia pentru Relatii cu Investitorii la Bursa din Romania, infiintata de 11 companii, printre care Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Teraplast si Transelectrica

11 reprezentanti ai pietei de capital, companii si persoane fizice, au fondat Asociatia pentru Relatii cu Investitorii la Bursa din Romania ARIR), cu scopul implementarii in Romania a celor mai bune practici de comunicare ale companiilor listate cu.

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )