Libnet.ro
UNICEF

09:00

Piata auto romaneasca are cea mai buna crestere din Europa

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Piata auto romaneasca are cea mai buna crestere din Europa

Romania a avut in luna august cea mai puternica crestere din UE a numarului inmatricularilor de autoturisme noi, in urcare cu 25,5% la 6. 300 unitati, in timp ce piata europeana s-a contractat cu 5%, pe fondul recesiunii si somajului record. continuă pe Wall-Street Ro

Piata auto din Romania: Cea mai mare crestere din Europa in august!.

Piata auto din Romania a inregistrat in luna august cel mai bun rezultat din acest an. Cresterea cu 25,5%, la 6. 300 unitati, a fost cea mai mare din Europa in luna august, in contextul in care piata europeana s-a contractat cu 5%, potrivit Mediafax. Vanzarile auto din UE au coborat in august la 653. 900 unitati, fata de 688. 200 in perioada corespunzatoare a anului trecut, dupa o crestere de 4,9% in iulie, potrivit datelor prezentate marti de Asociatia Constructorilor Europeni de Automobile .

Piata auto romaneasca a avut in august cea mai buna crestere din Europa

Romania a avut in luna august cea mai puternica crestere din Uniunea Europeana UE) a numarului inmatricularilor de autoturisme noi, in urcare cu 25,5% la 6. 300 unitati, in timp ce piata europeana s-a contractat cu 5%, pe fondul recesiunii si somajului record.

Piata auto romaneasca a avut in august cea mai puternica crestere din Europa

Piata auto romaneasca a avut in luna august cea mai puternica crestere din uniunea Europeana, in timp ce piata europeana s-a contractat cu 5% pe fondul recesiunii si a somajului record. in Romania au.

Piata auto romaneasca a avut in august cea mai puternica crestere din Europa

Piata auto romaneasca a avut in luna august cea mai puternica crestere din uniunea Europeana, in timp ce piata europeana s-a contractat cu 5% pe fondul recesiunii si a somajului record. in Romania au.

Traian Basescu, despre Rosia Montana: Nu se poate atribui prin lege un contract. Cea mai buna solutie este ca Guvernul sa retraga proiectul din Parlament

Presedintele Traian Basescu a sustinut, luni, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, in care a vorbit despre proiectul de la Rosia Montana. Iata cele mai importante declaratii ale presedintelui-Nu se.

Cartea Recordurilor: Cea mai mica masina din lume vs cel mai rapid bolid de pe Nurburgring.

Cartea Recordurilor a inregistrat in ultima saptamana doua noi recorduri, demne de atentia fanilor lumii auto din intreaga lume. Cea mai mica masina din lume care poate fi condusa pe sosele, respectiv cel mai rapid bolid de pe Nurburgring sunt ultimele care au intrat in atentia organizatiei. Austin Coulson, un american din Phoenix, a inregistrat cea mai mica masina din lume, care insa din cauza vitezei maxime, de doar 40 km/h, poate fi condusa doar pe drumurile cu regim de viteza redusa, .

Halep la cea mai buna clasare din cariera dupa o noua urcare

Jucatoarea Simona Halep ocupa in aceasta saptamana locul 18 in ierarhia data publicitatii de WTA.

WTA: Simona Halep, cea mai buna clasare din cariera - Se afla pe locul 18

Simona Halep a urcat un loc in clasamentul WTA, jucatoarea din Romania aflandu-se pe pozitia 18, cu 2630 de puncte acumulate. Lider mondial se mentine Serena Williams, urmata de Victoria Azarenka si Maria Sharapova.

Cea mai proasta veste pentru piata auto: va incheia anul pe scadere

Piata auto a scazut in primele opt luni cu 13,2% fata de aceeasi perioada a anului trecut, desi in lunile iulie si august vanzarile au urcat cu 3,5%, iar perspectiva pentru finalul anului este negativa, cu slabe sanse de redresare in ultimul trimestru,.

Piata auto a scazut, in ultimele opt luni, cu 13,2%

Piata auto a scazut, in ultimele opt luni, cu 13,2%, in ciuda faptului ca in lunile iulie si august a fost inregistrata o crestere medie de 3,5%, conform unui comunicat de presa.

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )