Libnet.ro
UNICEF

01:06

Vanzarile de carti tiparite vor fi de 5 ori mai mari decat cele de eBook-uri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Vanzarile de carti tiparite vor fi de 5 ori mai mari decat cele de eBook-uri

Vanzarile de carti tiparite vor fi de cinci ori mai mari decat vanzarile de eBook-uri in 2015, in timp ce peste 60% dintr-un miliard de dispozitive wireless existente la nivel global vor fi achizitionate, platite si utilizate de catre companii, releva concluziile remise azi redactiei a celei de-a 14-a editii a raportului Previziuni in Tehnologie, Media si Telecomunicatii TMT Predictions) elaborat de Deloitte Touche Tohmatsu Limited Deloitte Global). continuă pe Ziarul Bursa

Angajatii uzinelor Dacia vor avea salarii mai mari. S-a ajuns la o intelegere cu administratia

Negocierile de la uzinele Dacia, dintre conducere si angajati, s-au incheiat, marti, dupa ce s-a ajuns la un consens privind cresterea salariilor si a primelor.

Indemnizatii sociale mai mari pentru pensionari, incepand din ianuarie

Incepand din luna ianuarie, pensionarii vor beneficia de indemnizatii sociale mai mari. Acestea au crescut de la 350 la 450 de lei, potrivit Casei Nationale de Pensii Publice.

Piata de birouri din Romania, de 20 de ori mai ieftina decat Hong Kong

Piata de birouri din Romania este de peste 20 de ori mai ieftina decat Hong Kong, cea mai scumpa din lume, si la jumatatea celei din Varsovia, in conditiile in care in Bucuresti cu 100 de milioane de dolari pot fi cumparati 32. 000 de metri patrati de.

Cerere slaba: Hotii de masini au sustras de doua ori mai putine autoturisme premium in 2014

Hotii de masini au sustras anul trecut de doua ori mai putine autoturisme premium, 117 unitati fata de 255 unitati in 2013 si nu au mai furat niciun exemplar de lux, potrivit Inspectoratului General al Politiei Romane IGPR ). In total, au fost.

Filmele cu cele mai mari incasari la inceput de an! American Sniper, lider incontestabil!

Dupa ce a obtinut nu mai putin de 6 nominalizari la Premiile Oscar din acest an, filmul American Sniper a reusit sa se claseze pe primul loc in topul filmelor cu cele mai mari incasari la inceput de 2015! .

Thomas Jordan, omul care a scumpit francul elvetian: CHF este in mod clar supraevaluat in raport cu dolarul si euro/ Decizia de a scumpi francul este cauzata de divergentele tot mai mari intre politicile monetare ale bancilor centrale

Am fost constienti de faptul ca aceasta decizie ar putea avea efecte majore asupra pietelor. Dar in momentul in care iei o asemenea decizie, e necesar ca ea sa surprinza piata. Fie si faptul ca am fi putut sugera ca ne gandim sa renuntam la plafonul fix al francului in fata euro ar fi deschis poarta speculatorilor care ar fi profitat. Era imposibil sa fi transmis semnale anterior luarii deciziei. , spune Guvernatorul Bancii Nationale a Elvetiei, Thomas Jordan, intr-un interviu pentru LeTemps. ch necesita abonament). Jordan a mai spus ca francul elvetian este in mod clar supraevaluat in raport cu dolarul si euro si ca decizia de a scumpi moneda elvetiana este cauzata de divergentele tot mai mari intre politicile monetare ale bancilor centrale mari.

Predictiile Deloitte pentru 2015: Platile mobile castiga teren, vanzarile de carti tiparite cresc, clipurile scurte nu detroneaza televiziunea

Cea de-a 14-a editie a raportului Previziuni in Tehnologie, Media si Telecomunicatii TMT Predictions), publicat marti de Deloitte Touche Tohmatsu Limited Deloitte Global), indica, printre altele, o.

FOTO Profetiile zguduitoare ale celor mai mari duhovnici ai Romaniei: Mai avem 12 luni de libertate si vine urgia

Nu de putine ori s-a scris si s-a vorbit despre duhovnicii din Romania care sunt inzestrati cu har de la Dumnezeu. Adevarul va prezinta astazi povestile mai putin cunoscute ale preotilor romani care au reusit sa devina de-a lungul timpului emblemele divinitatii pentru romani si care au prezis mari evenimente si tragedii.

Iesirile de capital din Rusia, volum de 2,5 ori mai mare

Iesirile nete de capital din Rusia, provocate de criza ucrainenana si deprecierea rublei, au crescut anul trecut de 2,5 ori, la 151 miliarde de dolari, potrivit datelor Bancii Rusiei, care spera la o revenire la calm in 2015, transmite AFP.

Femeia cu cei mai mari sani siliconati din lume viseaza la un bust mult mai generos

Modelul erotic Beshine este mandra posesoare al celui mai mare bust siliconat din lume. Nascuta in Germania, femeia are 31 de ani isi face sutienele pe comanda tinand cont de faptul ca are nevoie de masura 70 Z, cifra reprezentand circumferinta si litera dimensiunea cupei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )