Libnet.ro
UNICEF

21:30

Piata imobiliara din Cluj-Napoca, mai mult decat dubla fata de 2014

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Piata imobiliara din Cluj-Napoca, mai mult decat dubla fata de 2014

Valoarea totala a tranzactiilor imobiliare din Cluj Napoca a fost, anul trecut, de 594 milioane euro, mai mult decat dubla comparativ cu anul 2014, cand aceasta a fost 284 milioane euro, evidentiaza specialistii de la Veridio. continuă pe Ziarul Bursa

Un angajat la stat castiga cu 60% mai mult decat unul la privat. Randamentul la locul de munca a atins un minim istoric, in ciuda majorarilor spectaculoase de salarii

Un angajat la privat castiga, in medie, cu 60% mai putin decat un angajat din administratia publica. Acest procent va continua sa creasca. La fel si numarul angajatilor in primarii, ministere si.

Alerta demografica: Romania a pierdut in anul protestelor anti-PSD peste 200.00 de romani, mai mult decat populatia Ploiestiului. 2017, cel mai mare exod din ultimii 8 ani

In timp ce coalitia PSD-ALDE se lauda cu cresteri de pensii si salarii pe hartie, Romania trece printr-o grava criza demografica. Potrivit datelor INS, nu mai putin de 219. 327 de romani au parasit tara.

Trafic-record la Aeroportul International din Cluj. Pasagerul cu numarul 2.000.000, inregistrat mai devreme decat in 2017

Reprezentantii Aeroportului International din Cluj au sarbatorit, zilele acestea, pasagerul cu numarul 2. Este un record, intrucat in 2017 calatorul cu numarul 2. 000 a fost inregistrat cu doua saptamani mai tarziu decat anul acesta.

CUTREMUR in PSD! LIVIU DRAGNEA pierde tot mai mult SPRIJIN! Baronii au declansat REVOLTA

Liviu Dragnea pierde tot mai mult sprijin in randul presedintilor organizatiilor judetene inainte de intrunirea urmatorului Comitet Executiv National. Potrivit Digi24, Paul Stanescu este liderul informal.

Scandal intre doua clanuri intr-un club din Buzau: Mai multe persoane au ajuns la spital(VIDEO)

Din club direct la sectia de Politie. Politistii din Buzau au deschis o ancheta dupa ce doua clanuri s-au luat la bataie la iesirea din club. Mai multi tineri au avut nevoie de ingriji medicale, in urma.

WoodCo: Romania are actiuni ieftine, cu date fundamentale solide si dividende mari. Ce ai putea sa vrei mai mult?

Fondurile de investitii straine ar putea sa vine cu minim 200 mil. de dolari pe bursa romaneasca, daca piata ar fi promovata in categoria emerging markets.

nca 4 oameni au murit din cauza infectiei cu virusul West Nile, transmis de tntari. Ministerul Sanatatii cere autoritatilor locale sa faca dezinsectie pentru a mpiedica raspndirea virusului

Inca 4 oameni au murit in ultima saptamana din cauza infectiei cu virusul West Nile, numarul total al deceselor urcand, astfel, la 17, potrivit datelor furnizate Ministerului Sanatatii de catre Centrul National de Supraveghere si Control a Bolilor Transmisibile. De asemenea, numarul total al imbolnavirilor de meningita/meningo-encefalita a urcat la 166 de cazuri, cu 49 mai mult decat in urma cu o saptamana. Ministerul Sanatatii le reaminteste autoritatilor administratiei publice locale, intr-un comunicat emis vineri, sa continue masurile de dezinsectie in localitati pentru a preveni raspandirea infectiei cu West Nile.

De ce sa nu te speli niciodata cu apa pe fata! E mai grav decat credeai

Multe femei au obiceiuri care imbatranesc pielea mai repede, dar la care multe dintre noi nici nu ne gandim. Care sunt cele mai mari greseli pe care le facem si cum arata rutina corecta pentru ingrijirea fetei aflati de la Adina Oanceafarmacist si estetician.

Estimarea de crestere economica a reprezentantului FMI, chiar mai optimista decat datele INS

Autoritatile romane intra, din nou, in disputa cu reprezentantii Fondului Monetar International FMI) pe tema prognozei de crestere economica. Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, cere reprezentantului FMI la Bucuresti sa fundamenteze declaratia cu.

Nu avem cum sa dam unui tractorist mai mult de 3.000 lei, ca nu cultivam CANNABIS! Lipsa fortei de munca distruge economia romaneasca

Fermele din Romania se confrunta cu o grava lipsa a fortei de munca. Fermierii se plang ca tractoristii, mecanici agricoli, pe care-i pregatesc pleaca in constructii sau in strainatate, pe salarii .

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,237 seconds )