Libnet.ro
UNICEF

17:01

CUTREMUR in PSD! LIVIU DRAGNEA pierde tot mai mult SPRIJIN! Baronii au declansat REVOLTA

B1 B1,
CUTREMUR in PSD! LIVIU DRAGNEA pierde tot mai mult SPRIJIN! Baronii au declansat REVOLTA

Liviu Dragnea pierde tot mai mult sprijin in randul presedintilor organizatiilor judetene inainte de intrunirea urmatorului Comitet Executiv National. Potrivit Digi24, Paul Stanescu este liderul informal. continuă pe B1

DEMISIA momentului in PSD! Liviu Dragnea primeste o noua LOVITURA: Nu pot merge mai departe

Liviu Dragnea primeste o noua lovitura, dupa ce primarul Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat ca seful PSD trebuie sa faca un pas in spate. Deputatul PSD de Botosani, Mihaela Hunca, a anuntat ca.

Liderul PSD Neamt: Discutia despre nemultumirile fata de presedintele Liviu Dragnea este o falsa tema

Presedintele PSD Neamt, Ionel Arsene, a scris duminica pe pagina de Facebookca discutia despre nemultumirile fata de presedintele PSD, Liviu Dragnea, este o falsa tema, iar discutia este de fapt despre refuzul lui Dragnea de a face un comprimis in legea exploatarii gazelor din Marea Neagra. Este despre presiune asupra PSD pentru a da gazele din Marea Neagra de pomana si despre perpetuarea unor metehne vechi care au imbogatit pe multi pe spatele statului roman, a scris Arsene.

Deputatul PSD Razvan Rotaru crede ca liderul partidului, Liviu Dragnea, ar trebui sa faca un pas n spate

Deputatul social-democrat Razvan Rotaru considera ca presedintele Partidului Social Democrat PSD), Liviu Dragnea, ar trebui sa faca un pas in spate si se declara nemultumit ca in calitate de parlamentar nu a fost niciodata consultat cu privire la deciziile politice, relateaza Agerpres.

Firea il acuza pe Liviu Dragnea ca vinde functii

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, si-a reluat astazi atacurile la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea, si a acuzat ca acesta a vandut presedintia filialei PSD Bucuresti, precum si ca este in centrul unei campanii de defaimare prin care se transmite mesajul ca ea a fost racolata de statul paralel si ca este purtatorul de cuvant al celor care se opun gratierii si amnistiei.

Politic Show: Cum functioneaza PSD-ul paralel creat de Liviu Dragnea; Firea a nceput sa strnga aliati pentru razboiul cu Dragnea. Care e bilantul razvratitilor;Tudorel Toader a decis pe cine vrea la sefia DNA: Nu voi discuta propunerea la Cotroceni

Liberalii vor comisie de ancheta privind presupusele interceptari ilegale comandate de Liviu Dragnea. Grupul PNL din Camera Deptatilor vrea o comisie parlamentara de ancheta privind presupusele interceptarile ilegale comandate de Liviu Dragnea. Salvarea de balamucul PSD-ist. Auzindu-i vorbind pe mai-marii PSD e greu sa te aperi de uimirea ca pamantul a supravietuit miliarde de ani fara analfabeti, hoti, nebuni si xenofobi la carma Romaniei si sa te intrebi cum s-ar mai descurca tara fara ei?.

Gabriela Firea: Stiu cinci persoane carora Liviu Dragnea le-a promis ca daca ma ataca vor primi sprijin pentru a fi presedinte la PSD Bucuresti

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat mirecuri seara ca Liviu Dragnea a promis functia de presedinte al PSD Bucuresti, pe care ea o ocupa in acest moment, mai multor persoane, daca aceastea vo.

Lider PSD, dezvaluire despre situatia din partid cu privire la Liviu Dragnea: Este o falsa tema. Discutia este de fapt despre Romania

Presedintele PSD Neamt, Ionel Arsene, a declarat ca discutiilor despre nemultimirile din partid si fata de Liviu Dragnea reprezinta o tema falsa si ca discutia este de fapt despre refuzul lui Dragnea de a.

Radu Banciu: Cazul Liviu Dragnea este unul dintre cazurile cele mai impresionante de aroganta si de marsavenie in ultimii 30 de ani (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre tensiunile din interiorul PSD. Se vede direct ca, cu cat esti mai sustinut astazi de Liviu Dragnea, cu atat esti.

Lovitura de proportii pentru Liviu Dragnea. O intreaga organizatie a PSD se solidarizeaza cu Gabriela Firea: Spunem NU conducerii discretionare a unui singur om (FOTO)

Oragnizatia PSD Ilfov a anuntat miercuri seara ca se solidarizeaza cu Gabriela Firea in conflicul sau cu Liviu Dragnea. intr-o postare pe pagina de Facebook a filialei se precizeaza ca membrii acesteia se opun.

O alta voce din interiorul PSD cere plecarea lui Liviu Dragnea: Nu am fost niciodata luati in seama

Se inmultesc vocile din PSD care sustin ca Liviu Dragnea ar trebui sa faca un pas in spate. Deputatul social-democrat Razvan Rotaru este nemultumit de faptul ca, in calitatea sa de ales, nu a fost niciodata.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2569 seconds )