Libnet.ro
UNICEF

05:15

Piata imobiliara din Romania: 10 predictii pentru anul 2020

Adevărul Adevărul,
Piata imobiliara din Romania: 10 predictii pentru anul 2020

Piata imobiliara din Romania continua sa creasca in 2020 pe toate segmentele, insa intr-un ritm ceva mai lent comparativ cu evolutia din ultimii ani, estimeaza consultantii Colliers International. continuă pe Adevărul

Ce se intampla acum cu piata imobiliara. Anunt de ultim moment

Piata imobiliara din Romania continua sa creasca in 2020 pe toate segmentele, insa intr-un ritm ceva mai lent comparativ cu evolutia din ultimii ani, estimeaza consultantii companiei Colliers International.

Piata imobiliara ramane solida in 2020, in ciuda semnelor de incetinire economica

Piata imobiliara din Romania continua sa creasca in 2020 pe toate segmentele, insa intr-un ritm ceva mai lent comparativ cu evolutia din ultimii ani, potrivit consultantilor Colliers International, iar segmentul imobiliar ofera in continuare oportunitati de investitii, potrivit News. ro.

Piata de media din Romania va ajunge la 514 milioane de euro

Piata de media din Romania va creste, in acest an, cu 5,5% comparativ cu anul 2019, pana la valoarea.

IN 2020: Piata de media din Romania va ajunge la o valoare de 514 milioane de euro

Piata de media din Romania va creste, in acest an, cu 5,5% comparativ cu anul 2019, pana la valoarea de 514 milioane de euro, reiese din datele Media Fact Book, raportul de analiza a pietei romanesti de media si publicitate.

inca o banca dispare din Romania

Fuziunile din piata bancara din Romania au luat amploare in ultima perioada, mai multe institutii de credit fiind inghitite rand pe rand de alte banci straine.

ONRC: Aproximativ jumatate de milion de femei sunt actionari in firmele din Romania

Numarul femeilor actionari sau asociati in firmele din Romania era, la finele lunii noiembrie 2019, de 534. 278, acestea avand o pondere de 37,48% in total actionari sau asociati, reiese din datele Oficiului National al Registrului Comertului ONRC).

IN 2019: Volumul tranzactiilor imobiliare din Romania a crescut cu 7%

Volumul investitiilor imobiliare din tara noastra, in 2019, a ajuns la un total de aproximativ 1,06 miliarde de euro, in crestere cu 7% fata de nivelul inregistrat in 2018, arata datele departamentului de research al companiei de consultanta imobiliara CBRE Romania.

SIF OLTENIA - Calendarul de comunicare financiara pentru anul 2020

SIF OLTENIA - Calendarul de comunicare financiara pentru anul 2020.

VEZI cu cat iti VA CRESTE PENSIA in functie de ANUL in care te-ai pensionat! BANI MAI MULTI pentru pensionarii din ROMANIA!

Vesti bune pentru pensionarii din Romania! Pensiile vor creste de la 1 ianuarie 2020. Iata toate detaliile pe care trebuie sa le stie orice pensionar din Romania, pentru a sti daca se afla printre cei.

Tinerii din Romania investesc de 17 ori mai mult in bautura decat in cultura

Tinerii romani investesc de 17 ori mai mult in alcool decat in cultura, arata un studiu recent. Cei mai multi prefera berea, insa piata bauturilor spirtoase a ajuns la un record al ultimilor 5 ani.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2213 seconds )