Libnet.ro
UNICEF

16:30

Piata de media din Romania va ajunge la 514 milioane de euro

România Liberă România Liberă,
Piata de media din Romania va ajunge la 514 milioane de euro

Piata de media din Romania va creste, in acest an, cu 5,5% comparativ cu anul 2019, pana la valoarea. continuă pe România Liberă

IN 2020: Piata de media din Romania va ajunge la o valoare de 514 milioane de euro

Piata de media din Romania va creste, in acest an, cu 5,5% comparativ cu anul 2019, pana la valoarea de 514 milioane de euro, reiese din datele Media Fact Book, raportul de analiza a pietei romanesti de media si publicitate.

Piata de reclama va creste mai lent in 2020 comparativ cu anul trecut Cheltuielile de publicitate vor depasi 500 de milioane de euro - raport Initiative

Piata de media din Romania a crescut cu 7% in 2019 si se va majora cu 5,5% in 2020, potrivit datelor actualizate ale raportului Media Fact Book, date luni publicitatii de agentia Initiative. Piata va depasi, astfel, anul acesta pragul de 500 de milioane de euro, crescand de la 487 milioane de euro la 514 milioane, arata studiul citat.

Record al ultimilor cinci ani: Volumul tranzactiilor imobiliare din Romania a depasit borna de un miliard euro in 2019

Volumul investitiilor imobiliare din Romania in anul 2019 a depasit borna de un miliard de euro, totalizand aproximativ 1,06 miliarde de euro, in crestere cu 7% fata de nivelul inregistrat in 2018, arata datele departamentului de research al companiei de consultanta imobiliara CBRE Romania. Volumul atins in 2019 marcheaza totodata un record al ultimilor cinci ani din punct de vedere al tranzactiilor de investitii pe piata imobiliara romaneasca.

Sistem care va prelucra datele din Platforma Informatica a Asigurarilor de Sanatate, dezvoltat de CNAS din fonduri europene de 20 milioane euro

Casa Nationala de Asigurari de Sanatate va dezvolta un sistem care va prelucra datele din Platforma Informatica a Asigurarilor de Sanatate, dupa ce a semnat, marti, un Contract de finantare in cadrul Programului Operational Capacitate Administrativa POCA), care are ca obiectiv dezvoltarea acestui sistem integrat de management.

Piata imobiliara din Romania: 10 predictii pentru anul 2020

Piata imobiliara din Romania continua sa creasca in 2020 pe toate segmentele, insa intr-un ritm ceva mai lent comparativ cu evolutia din ultimii ani, estimeaza consultantii Colliers International.

inca o banca dispare din Romania

Fuziunile din piata bancara din Romania au luat amploare in ultima perioada, mai multe institutii de credit fiind inghitite rand pe rand de alte banci straine.

Cosmopolis, cel mai amplu proiect rezidential din Romania

Cosmopolis va ajunge la finalul acestui an la peste 4. 100 de locuinte finalizate si o comunitate de peste 10. 000 de locuitori, in urma unor investitii cumulate de peste 350 de milioane de euro, se arata intr-un comunicat al SVN Romania , remis Redactiei noastre.

OMV Petrom a incheiat mai multe acorduri cadru cu Rompetrol Well Services in valoare totala de 23,48 milioane euro

Rompetrol Well Services a incheiat acorduri cadru cu o durata de patru ani cu OMV Petrom, cea mai mare companie de energie din Europa de Sud-Est, al caror obiect este prestarea de servicii de cimentare, in valoare cumulata de 23,48 milioane euro, arata un comunicat transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB), relateaza News. ro.

Volumul tranzactiilor imobiliare din Romania a depasit un miliard de euro

Volumul investitiilor imobiliare din Romania a depasit borna de un miliard de euro in 2019, fiind cu.

Cele mai poluate orase din Romania. Romania trebuie sa ia masuri urgente cu nivelul ridicat al poluarii

Anunt ingrijorator al ministrului Mediului. Alte 10 orase din Romania trebuie sa ia de urgenta masuri in legatura cu nivelul ridicat al poluarii. Altfel, riscam amenzi uriase din partea Uniunii Europene. Amenzile ar putea fi cuprinse intre 100. 000 si 400. 000 de euro pe zi.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2675 seconds )