Libnet.ro
UNICEF

22:15

Piata de media din Romania a ajuns la 412 milioane euro, anul trecut, dupa o crestere de 13%. Printul este oaia neagra

Adevărul Adevărul,
Piata de media din Romania a ajuns la 412 milioane euro, anul trecut, dupa o crestere de 13%. Printul este oaia neagra

Piata de media din Romania a inregistrat o noua crestere de 13% in 2017, pana la valoarea de 412 milioane euro, potrivit noului raport Media Fact Book, realizat de agentia Initiative. Aceasta este cea mai mare crestere de dupa criza, care aduce piata de media locala mai aproape de nivelul din 2008, nivel care poate fi atins in urmatorii ani. continuă pe Adevărul

Policolor construieste o noua fabrica de vopsele din Capitala, o investitie de 5,4 milioane euro

Policolor, jucator de pe piata locala de lacuri si vopsele, anunta inceperea constructiei unei noi fabrici in Capitala, pe un teren de 2,5 hectare. in noua unitate vor fi produse vopsele, tencuieli, emailuri, lacuri, precum si produse conexe acestora grunduri, amorse etc. ), iar valoarea investitiei se ridica la 5,4 milioane euro.

Policolor construieste o noua fabrica de vopsele in Capitala, o investitie de 5,4 milioane euro

Policolor, jucator de pe piata locala de lacuri si vopsele, anunta inceperea constructiei unei noi fabrici in Capitala, pe un teren de 2,5 hectare. in noua unitate vor fi produse vopsele, tencuieli, emailuri, lacuri, precum si produse conexe acestora grunduri, amorse etc. ), iar valoarea investitiei se ridica la 5,4 milioane euro.

Rezervele valutare administrate de BNR au scazut cu 416 milioane euro n mai, la 33,12 miliarde euro

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat luni ca rezervele valutare administrate de banca centrala erau, in 31 mai, de 33,123 miliarde euro, cu 416 milioane euro mai mici fata de 30 aprilie, scrie News. ro. in cursul lunii mai au fost intrari de 2,184 miliarde euro, reprezentand modificarea rezervelor minime in valuta ale bancilor, alimentarea conturilor Ministerului Finantelor Publice, al Comisiei Europene si altele, potrivit BNR. Totodata, au iesit din rezerva 2,6 miliarde euro, reprezentand modificarea rezervelor minime in valuta, plati de rate si dobanzi in contul datoriei publice denominate in valuta si altele. Rezerva de aur s-a mentinut la 103,7 tone.

Apartamentele din alt mare oras din Romania au trecut pragul de 1.000 de euro pe metru patrat

Un al saptelea oras din Romania a trecut pragul de 1. 000 de euro pe metro patrat, pret pe care il platesc oamenii care vor sa cumpere un apartament, potrivit datelor publicate joi de portalul Imobiliare. ro.

Piata asigurarilor din tara noastra, dependenta de RCA

Primele cinci societati de asigurare reprezinta 70,03% din segmentul asigurarilor generale * Romanii sunt atasati de ideea de a locui intr-un spatiu proprietate personala, dar nu realizeaza necesitatea protejarii locuintei prin achizitionarea unei asigurari Reporter: Cum arata, in prezent, piata asigurarilor din tara noastra? Cornel Coca Constantinescu: in momentul de fata, piata asigurarilor este stabila, cu o structura dominata de segmentul celor generale, cu 79% din PBS n. r. prime brute subscrise) in 2017, prevalente fiind asigurarile obligatorii, in special cele auto. in acelasi timp, piata de asigurari este caracterizata de dezvoltarea modesta a segmentului asigurarilor de viata, acesta reprezentand 21% din PBS, in 2017.

Cum se situeaza companiile din Romania in fata schimbarilor aduse de impactul tehnologiei

Impactul tehnologiei zguduie din temelii modelul traditional de business al multor companii, indiferent de industria din care aceastea fac parte. EY a prezentat un studiu cu privire la felul in care jucatorii din Romania raspund.

Singurul hotel de 5 stele plus din Romania se va deschide in toamna

Singurul hotel de 5 stele plus din Romania se va deschide in septembrie 2018, in Capitala, iar manager va fi Razvan Pirjol, presedinte al Bucharest Tourism Board.

Eroul Zilei: Cristina Cuhartz, initiatoarea primei scoli de dans pe patine cu rotile din Romania

Miscare prin dans pentru copii. In Bucuresti au aparut primele cursuri de dans pe patine cu roti din Romania. Pentru ca astfel de cursuri nu prea se tineau in Bucuresti, au deschis un centru de activitati care.

Mesajul primit de utilizatorii Uber din Romania

Mai multi utilizatori Uber din Romania au primit un mesaj din partea companiei, prin care erau anuntati de un incident de securitate cu care s-a confruntat compania. Dupa cum probabil stiti, Uber s-a confrunta.

Piata de publicitate - cea mai mare crestere de dupa criza economica / Va depasi 455 milioane de euro n 2018 - Media Fact Book

Piata romaneasca de publicitate a inregistrat, in 2017, cea mai mare crestere de dupa perioada de criza economica, avand un plus de 13% fata de anul anterior, pana la 412 milioane de euro, potrivit celui mai nou raport Media Fact Book, realizat de agentia Initiative. Aceasta estimeaza, pentru 2018, o crestere de 10% fata de anul precedent, pana la 455 milioane de euro.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )