Libnet.ro
UNICEF

08:00

Piata Resita din Capitala, inchisa din cauza nerespectarii regulilor de prevenire a raspandirii COVID-19

Adevărul Adevărul,
Piata Resita din Capitala, inchisa din cauza nerespectarii regulilor de prevenire a raspandirii COVID-19

Primaria Sectorului 4 a retras autorizatia de functionare a Pietei Resita, ca urmare a rezultatelor unui control desfasurat de Politia Locala si de Directia de Sanatate Publica Bucuresti, care a relevat abateri grave in ceea ce priveste respectarea masurilor de prevenire a raspandirii COVID-19. continuă pe Adevărul

Piata Resita din Capitala, inchisa din cauza nerespectarii regulilor de prevenire a raspandirii COVID-19

Piata Resita a fost inschisa pentru nerespectarea masurilor anti-Covid, respectiv nu avea circuitele de intrare si iesire, dezinfectant, iar angajatii nu purtau masti si manusi.

Primaria Sectorului 4 a retras autorizatia de functionare a Pietei Resita din Capitala, unde nu erau respectate regulile pentru prevenirea raspandirii COVID-19

Primaria Sectorului 4 din Capitala a lasat Piata Resita fara autorizatie de functionare, in urma controalelor desfasurate de catre Politia Locala si Directia de Sanatate Publica Bucuresti, care au.

Piata din Bucuresti, inchisa pentru ca nu se respectau masurile anti-Covid

Piata Resita din Capitalaa fost inschisa din cauza ca vanzatorii nurespectaumasurile anti-Covid. in plus, piata nu avea circuitele de intrare si iesire, dezinfectant pentru igienizarea m.

Ce spune Gabriela Firea despre lipsa apei calde din Capitala

Marti, intr-o conferinta, Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, a declarat pentru presa, ce parere are despre faptul ca lipseste apa calda in mai multe sectoare din Bucuresti, insinuand ca nu este vina este pentru aceasta situatie neplacuta. Lipsa apei calde in Capitala parerea Gabrielei Firea in mai multe sectoare din Bucuresti, lipseste apa .

Traian Berbeceanu ar putea candida la primaria unui sector din Capitala

Traian Berbeceanu, seful de cabinet al ministrului Marcel Vela, ar putea candida la primarie in sectorul 3 sau 4 din Capitala, au declarat pentru G4Media. ro surse din PNL.

Incident grav intr-un hipermarket din Capitala: Un client a fost scuipat de paznic pentru ca i-a atras atentia ca nu poarta masca

Incident grav intr-un hipermarket din Capitala! Un client a fost scuipat si agresat fizic si verbal de catre paznicul magazinului, dupa ce i-a atras atentia agentului ca nu poarta masca. Barbatul se.

Politistii din Capitala pun in aplicare 13 mandate de aducere intr-un dosar de evaziune fiscala

Politistii din Capitala pun in aplicare astazi mandate de aducere pe numele a 13 persoane din mai multe judete, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani.

SoftOne se extinde pe piata software din Marea Britanie

SoftOne Technologies, membru al grupului de investitii grecesc Olympia Group, face un pas important spre extinderea solutiilor sale dincolo de regiunea Europei de Sud-Est si intra in piata software din Marea Britanie, anunta un comunicat de presa remis astazi.

O mare piata din Bucuresti a fost inchisa in aceasta dimineata pentru nerespectarea masurilor anti-Covid

Piata Resita din Capitala a fost inchisa in aceasta dimineata dupa ce inspectorii au gasit mai multe nereguli. Primaria Sectorului 4 a retras autorizatia de functionare a Pietei Resita, ca urmare a rezultatelor unui control care a avut loc sambata. Controlul a fost efectuat de catre Politia Locala si Directia de Sanatate publica din Capitala.

Explozie intr-un bloc din Capitala. S-au constituit echipe de cautare-salvare pentru verificarea etajelor superioare (FOTO)

O explozie puternica a avut, miercuri dimineata, intr-un bloc din Bucuresti. Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU), deflagratia s-a produs intr-un apartament aflat la parterul imobilului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )