Libnet.ro
UNICEF

14:30

Piata de smartphone-uri, cea mai mare crestere din ultimii trei ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Piata de smartphone-uri, cea mai mare crestere din ultimii trei ani

Piata de smartphone-uri din Romania a inregistrat in primul semestru al acestui an cel mai mare avans din ultimii trei ani, pe fondul achizitiei de terminale mai performante, la un pret mai mare, astfel ca, din punct de vedere valoric, piata a urcat in primele sase luni ale anului cu aproximativ 40% fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit datelor transmise astazi de distribuitorul de telefoane mobile si accesorii Avenir Telecom. continuă pe Ziarul Bursa

STUDIU Piata de smartphone-uri a inregistrat in prima parte a anului 2018 cea mai mare crestere din ultimii trei ani

Piata de smartphone-uri a inregistrat in primul semestru cel mai mare avans din ultimii trei ani, pe fondul achizitiei de terminale mai performante, la un pret mai mare. Astfel, din punct de vedere valoric, piata de smartphone-uri din Romania a urcat in primele sase luni ale anului cu aproximativ 40% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Cum ar putea fi afectata Romania de o criza in care ar putea intra Turcia, a 13-a cea mai mare economie din lume

Turcia este a 13-a cea mai mare economie din lume, iar problemele cu care se confrunta ar putea avea repercusiuni si asupra Romaniei.

Comisie solicitata la cea mai mare ferma de porci din Romania, unde a fost confirmata pesta porcina africana

Patronul SC TEBU Consult Braila, cea mai mare ferma de porci din Romania, a doua ca marime din Europa, unde sambata a fost confirmata existenta virusului de pesta porcina africana, a cerut intrunirea unei co.

Restrictii majore de trafic in cea mai mare intersectie din Iasi. Cat dureaza disconfortul reclamat deja de soferi

Conducatorii auto care au drum prin intersectia din Podu Ros trebuie sa tina cont de noi modificari din trafic impuse de Primaria Iasi.

ROBOR la trei luni, cea mai mica valoare din ultimele 60 de zile

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a coborat la 3,25%, cel mai scazut nivel din ultimele doua luni, potrivit datelor publicate marti de.

Avaria de la telegondola din Piatra Neamt, cea mai mare din istoria instalatiei. Care a fost cauza blocarii cabinelor

15 persoane, intre care un copil de trei luni, au fost blocate luni seara, mai bine de trei ore, in cabinele telegondolei suspendate la zeci de metri inaltime, deasupra orasului Piatra Neamt.

FOTO Ce s-a ales de cultivatorii de tutun din Romania. Chiar daca primesc cea mai mare subventie, se plang ca au disparut fabricile de procesare

Fermierii din Dolj spun ca au ramas la mana intermediarilor, iar acestia le ofera doar 3 lei pe kilogramul de tutun uscat. inainte de 1989, in Romania se cultivau peste 35. 000 de hectare, iar acum abia daca mai sunt 1. 000 de hectare. Comuna doljeana Bratovoiesti acopera un sfert din productia de tutun a tarii. Pentru un hectar cultivat, statul plateste 2. 000 de euro.

Acest 250 GTO a devenit cea mai scumpa masina din lume

Recordul pentru cea mai scumpa masina din lume pare ca se schimba din ce in ce mai des, iar de data asta coroana merge la un 250 GTO din 1962. Odata cu vanzarea la licitatie a acestui 250 GTO din 1962, avem parte si de un nou record mondial pentru cea mai scumpa [].

Avans de 4,22% pentru SIF Oltenia

Marcand un salt al cotatiei de 4,22%, in raport cu moneda euro, in ultima saptamana intervalul 17 - 24 august), actiunile SIF Oltenia SIF5) reprezinta titlurile cu cea mai mare crestere din indicele BET-FI, al celor cinci SIF-uri plus Fondul Proprietatea FP), care a avut un avans de 2,43%, in intervalul avut in vedere.

Noi previziuni despre APOCALIPSA Romaniei! Cea mai mare CLARVAZATOARE anunta MARELE MACEL! E inevitabil

Clarvazatoarea MariaGheorghiu a lansat noi previziuni despre inceputul celui de-al Treilea Razboi Mondial. in aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog, desi eram cu ochii pe monitor,vad dragilor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )