Libnet.ro
UNICEF

19:15

ROBOR la trei luni, cea mai mica valoare din ultimele 60 de zile

Antena3 Antena3,
ROBOR la trei luni, cea mai mica valoare din ultimele 60 de zile

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a coborat la 3,25%, cel mai scazut nivel din ultimele doua luni, potrivit datelor publicate marti de. continuă pe Antena3

Catastrofa nationala: Pesta a ajuns la cea mai mare ferma din Romania

Institutul de Diagnostic si Sanatate Animala Bucuresti a confirmat existenta virusului pestei porcine africane in cea mai mare ferma din Romania, a doua ca marime din Europa, care apartine SC TEBU Consult.

Veste teribila: Pesta porcina a fost confirmata la cea mai mare ferma din Romania. 140.000 de porci vor fi eutanasiati

Virusul pestei porcine africane a fost confirmat la cea mai mare ferma din Romania si a doua ca marime din Europa. Este vorba de SC TEBU Consult Braila, unde exista un efectiv de aproximativ 140. 000 de porci.

ROBOR la trei luni, n scadere usoara, iar valoarea indicelui la sase, noua si 12 luni stagneaza

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor de consum in lei cu dobanda variabila, a scazut usor, marti, pe piata interbancara la 3,25% pe an, de la 3,27% pe an, fata de valoarea anuntata in ziua anterioara, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR), scrie Agerpres.

Virusul pestei porcine a fost confirmat la cea mai mare ferma din Romania; 140 de mii de porci vor fi sacrificati

Virusul peste porcine africane a fost confirmat sambata si in cea mai mare crescatorie din Romania, de la Gropeni, din judetul Braila, circa 140 de mii de porci urmand a fi sacrificati incepand de luni.

Virusul peste porcine a fost confirmat la cea mai mare ferma din Romania; 140 de mii de porci vor fi sacrificati

Virusul peste porcine africane a fost confirmat sambata si in cea mai mare crescatorie din Romania, de la Gropeni, din judetul Braila, circa 140 de mii de porci urmand a fi sacrificati incepand de luni.

Cum ar putea fi afectata Romania de o criza in care ar putea intra Turcia, a 13-a cea mai mare economie din lume

Turcia este a 13-a cea mai mare economie din lume, iar problemele cu care se confrunta ar putea avea repercusiuni si asupra Romaniei.

Acest 250 GTO a devenit cea mai scumpa masina din lume

Recordul pentru cea mai scumpa masina din lume pare ca se schimba din ce in ce mai des, iar de data asta coroana merge la un 250 GTO din 1962. Odata cu vanzarea la licitatie a acestui 250 GTO din 1962, avem parte si de un nou record mondial pentru cea mai scumpa [].

Cea mai noua escrocherie din Romania. Cum este folosita pesta porcina de indivizi cu multa imaginatie

Escrocii profita de haosul produs de peste porcina. Veterinari falsi, imbracati cu halate albe, merg in satele unde nu au fost semnalate cazuri de pesta si confisca porcii din curtile oamenilor sub.

ROBOR la trei luni scade din nou

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor de consum in lei cu dobanda variabila, a scazut luni pe piata interbancara la 3,27% pe an, de la 3,30% pe an, valoare anuntata vi.

ROBOR la trei luni a scazut la 3,25%

Indicele ROBOR la 3 luni a scazut la 3,25%, de la 3,27%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )