Libnet.ro
UNICEF

22:31

Piata de vopsele auto din Romania se ridica la 40 de mil. de euro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Piata de vopsele auto din Romania se ridica la 40 de mil. de euro

Piata de vopsele auto din Romania se ridica la circa 40 de milioane de euro, din care aproximativ 25 de milioane de euro sunt vanzarile celor mai mari zece jucatori. continuă pe Wall-Street Ro

Cel mai 4x4 din Romania, a XIII-a editie

Kia Sportage a castigat titlul Cel mai 4x4 SUV din Romania si s-a impus in fata unei concurente formate din: Dacia Duster, Ford Kuga, Hyundai Santa Fe, Hyundai Santa Fe, Mitsubishi Outlander si Nissan Qashqai.

Arcelor Mittal mizeaza pe avansul pietei auto din China cu 60% in urmatorii 8 ani

Productia de automobile din China, tara care este cea mai mare piata de profil din lume, ar putea crestere cu circa 60% in urmatorii opt ani, stimuland cererea de otel, potrivit estimarilor ArcelorMittal, cel mai mare grup siderurgic la nivel global,.

A inceput primul program gratuit de conducere preventiva din Romania

Romania sta prost in statistici la numarul de accidente rutiere soldate cu victime. Anul trecut, pe soselele din Romania au murit peste 1. 700 de oameni. Multi soferi sunt tot mai agresivi in trafic, iar cei.

Situatia pensionarilor din Romania in T1: numarul lor a scazut, pensia medie e mai mare

Numarul mediu de pensionari din Romania a ajuns in primul trimestru la 5,37 milioane, dupa o scadere de 1%, cu 58. 000 mai putini fata de aceeasi perioada a anului trecut, iar pensia medie lunara a crescut cu 6,2%, la 844 lei, conform date lor INS .

Raiffeisen prognozeaza o imbunatatire a rezultatului operatiunilor din Romania in acest an

Raiffeisen Bank International RBI) a inclus Polonia, Romania si Cehia pe lista tarilor in care asteapta o imbunatarire a rezultatelor. Un alt obiectiv al grupului austriac este reducerea dependentei de divizia din Rusia, cea mai profitabila piata a.

Haaretz il elogiaza pe rabinul roman care a reusit sa scoata 400.000 de evrei din Romania lui Ceausescu

In urma cu 66 de ani, pe pe 16 iunie 1948, Moses Rosen a fost ales rabin-sef al comunitatii evreiesti din Romania. Desi o figura controversata - era un autocrat, avea pretentia ca lumea sa i se adreseze cu Eminenta Voastra, a ajutat la musamalizarea unora dintre cele mai opresive practici ale regimului Ceausescu -, lui Rosen i se atribuie meritul de a fi scos din Romania in jur de 400. 000 de evrei, care au scapat astfel de opresiunea comunista.

Ioana Petrescu, balbe privind reducerea CAS: Ministrul Finantelor nu a reusit sa explice de ce FMI pleaca din Romania fara scrisoare de intentie (VIDEO)

Aparitiile ministrului de Finante, Ioana Petrescu nu sunt numeroase. Iar cand este scoasa la inaintare sau este nevoita sa iasa in public, ministrul Finantelor reuseste sa spuna mai nimic. Lasata de.

Profesorii din Romania se perfectioneaza

Astazi, profesionistii in educatie din scolile romanesti au la indemana instrumente inovative pentru a face fata provocarilor la clasa: manualul digital, un instrument cu totul revolutionar, cu rol decisiv in schimbarea paradigmei invatarii in contextul noii ere digitale.

Imagini spectaculoase cu un loc MAGIC din Romania. Lacul fara fund care COMUNICA cu Marea Neagra

Borsa, dincolo de partiile de schi pe care le are si de bisericile de lemn din zona, se mai poate lauda si cu un lac despre care se spune ca este in forma Romaniei. Lacul Iezer, caci despre el este vorba, .

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )