Libnet.ro
UNICEF

22:00

A inceput primul program gratuit de conducere preventiva din Romania

Antena3 Antena3,
A inceput primul program gratuit de conducere preventiva din Romania

Romania sta prost in statistici la numarul de accidente rutiere soldate cu victime. Anul trecut, pe soselele din Romania au murit peste 1. 700 de oameni. Multi soferi sunt tot mai agresivi in trafic, iar cei. continuă pe Antena3

A fost lansat primul program gratuit de CONDUCERE PREVENTIVA. Peste 1.000 de soferi s-au inscris la Ford Driving Skills For Life

Anul trecut, pe soselele din Romania au murit peste 1. 700 de persoane, iar tara noastra se afla pe primul loc in Europa la numarul de accidente mortale. in 2012, la fiecare patru ore, un roman a murit intr-un.

Situatia pensionarilor din Romania in T1: numarul lor a scazut, pensia medie e mai mare

Numarul mediu de pensionari din Romania a ajuns in primul trimestru la 5,37 milioane, dupa o scadere de 1%, cu 58. 000 mai putini fata de aceeasi perioada a anului trecut, iar pensia medie lunara a crescut cu 6,2%, la 844 lei, conform date lor INS .

Valoarea pietei asigurarilor din Romania a ajuns la 2,05 miliarde de lei

Piata asigurarilor din Romania a atins, in primul trimestru al anului 2014, un nivel de 2,05 miliarde lei al primelor brute subscrise, in scadere cu 3,43% fata de intervalul similar din anul anterior, potrivit datelor preliminare anuntate, joi, intr-o conferinta de presa, de Misu Negritoiu, presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF).

Topul centrelor medicale din Romania

Cresterea pietei serviciilor medicale private din Romania a incetinit la 10-12% in ultimul an si a ajuns la aproximativ 570 milioane euro. MedLife se situeaza pe primul loc si Medicover pe doi, dupa ce au devansat centrul Regina Maria, aflata acum pe locul trei in tara, arata Mihai Marcu, presedintele MedLife.

Business Report: Top 50 cele mai profitabile companii din Romania. Doar 6 au depasit 100 milioane de euro; Populatia si companiile mici suporta ajutorul de stat dat marii industrii; Au fost eliminate taxele pentru debutantii in afaceri, indiferent de var

Cati bani pierde Dinu Patriciu din pariuri, una dintre putinele afaceri pe care le mai are in Romania. Omul de afaceri Dinu Patriciu deschidea in 2010. Topul drumarilor din Romania. Regii asfaltului, scosi din joc de consortiile straine. Majoritatea constructorilor autohtoni de drumuri si autostrazi au avut.

Numarul bancilor din Romania ar putea sa scada cu un sfert

Sistemul bancar din Romania s-ar putea comprima pana in 2019, atunci cand este data tinta de aderare la euro. Astfel, in Romania ar putea ramane pana atunci aproximativ 30 de banci, fata de circa 40 in prezent. Unele dintre acele banci este posibil sa fie chiar banci noi fata de cele actuale. totul depinde insa de scenariul de crestere economica luat in calcul, portivit CEO-ului UniCredit Tiriac Bank, Rasvan Radu.

Cea mai scumpa toaleta publica din Romania, in valoare de zeci de mii de euro, la Ramnicu Valcea

Ramnicu Valcea va avea cea mai scumpa toaleta publica din Romania. Primaria Ramnicu Valcea va investi 73. 000 de euro in construirea unei toalete in parcul Mircea cel Batran. Proiectul a fost demarat pe.

Cel mai 4x4 din Romania, a XIII-a editie

Kia Sportage a castigat titlul Cel mai 4x4 SUV din Romania si s-a impus in fata unei concurente formate din: Dacia Duster, Ford Kuga, Hyundai Santa Fe, Hyundai Santa Fe, Mitsubishi Outlander si Nissan Qashqai.

Gigel Stirbu: Niciun oras din Romania nu este pregatit sa fie Capitala Culturala Europeana

Presedintele Comisiei pentru cultura, arte si mijloace de informare in masa din Camera Deputatilor, Gigel Stirbu, a declarat ca niciun oras din Romania nu este pregatit sa fie Capitala Culturala Europeana, nefiind facute pregatiri, ci doar.

Gigel Stirbu: Niciun oras din Romania nu este pregatit sa fie Capitala Culturala Europeana

Presedintele Comisiei pentru cultura, arte si mijloace de informare in masa din Camera Deputatilor, Gigel Stirbu, a declarat, joi, la Sibiu, ca niciun oras din Romania nu este pregatit sa fie Capitala Culturala Europeana, deoarece autorit[ile nu au facut pregatiri, ci doar declaratii politice .

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )