Libnet.ro
UNICEF

11:15

Piatra-Neamt: O tanara a fost batuta si injunghiata de mai multe ori in plina strada

B1 B1,
Piatra-Neamt: O tanara a fost batuta si injunghiata de mai multe ori in plina strada

O tanara din Piatra-Neamt, in varsta de 34 de ani, a fost batuta si injunghiata de mai multe ori, miercuri dupa-amiaza, in plina strada de un barbat, in varsta de 47 de ani, pe care victima il. continuă pe B1

Situatie socanta in Piatra Neamt. O tanara a fost batuta si injunghiata in plina strada

O tanara a fost batuta si injunghiata in plina strada de catre un barbat pe care il cunostea. Femeia, in varsta de 34 de ani s-a intalnit cu atacatorul ei, de 47 de ani intr-un .

Ploaie torentiala in Capitala: Mai multe strazi au fost acoperite de apa. Care sunt zonele afectate

In urma precipitatiilor cazute joi dimineata traficul din Bucuresti a fost paralizat pe mai multe artere din cauza acumularilor de apa.

Ploaie torentiala in Capitala: Mai multe strazi au fost acoperite de apa. Care sunt zonele afectate FOTO

In urma precipitatiilor cazute joi dimineata traficul din Bucuresti a fost paralizat pe mai multe artere din cauza acumularilor de apa.

Unul dintre cei mai vechi caricaturisti americani a fost concediat dupa mai multe desene critice la adresa lui Donald Trump (FOTO)

Caricaturistul american Rob Rogers a fost concediat de la Pittsburgh Post-Gazette dupa 25 de ani de cand activeaza la reputata publicatie. Acesta afirma ca destituirea merge impotriva esentei libertatii.

Baia Mare: O vanzatoare a fost batuta CRUNT de o clienta (VIDEO)

O vanzatoare dintr-un complex comercial din Baia Mare a fost batuta, chiar in magazin, de catre o clienta care ar fi furat mai multe produse din magazin, cu cateva zile inainte. Totul a pornit in.

Plangere penala dupa ce in mai multe parcuri din Bucuresti au fost imprastiate graunte otravitoare (VIDEO)

Gabriela Firea a anuntat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca municipalitatea va depune o plangere penala dupa ce pe spatiile verzi si pe aleile din mai multe parcuri, printre care Cismigiu si.

Mai multe filiale PSD si ministere din guvernul Dancila au transmis mesaje de sustinere pentru Liviu Dragnea

Ministerele din guvernul Dancila si mai multe filiale PSD din tara au reactionat dupaceLiviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executarein dosarul angajarilor fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, transmitand mesaje de sustinere pentru liderul PSD.

Clujenii, din nou in strada. S-au anuntat proteste in mai multe orase din tara

Un nou protest la Cluj a fost anuntat pe Facebook, miercuri, 20 iunie, de la ora 19. Ieri au iesit in strada cateva mii de clujeni. Sunt anuntate proteste in mai multe orase din tara.

Rezultate Evaluarea Nationala 2018 Top judete cu cele mai multe medii de 10 la examene

Cele mai multe medii de 10 la Evaluarea Nationala 2018 au fost obtinute de elevii din Bucuresti: 53 de absolventi de clasa a VIII-a din Capitala au luat nota maxima atat la examenul de Limba romana, cat si la examenul de Matematica. in topul judetelor in functie de mediile la Evaluarea Nationala urmeaza pe locul 2 Iasi - cu 32 de medii de 10, si Dolj - cu 23 de elevi care au luat 10 pe linie la Evaluarea Nationala. Vezi in articol cati elevi au media 10 la Evaluarea Nationala 2018 in fiecare judet .

Atac armat in orasul suedez Malmo. Sunt mai multe victime

Mai multe persoane au fost ranite in urma unui atac armat produs luni seara in orasul Malmo, situat in sudul Suediei. Incidentul armat a avut loc in zona Drottninggatan. Cel putin cinci persoane au fost.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )