Libnet.ro
UNICEF

18:30

Piedone merge patru ani la primarie sau opt ani la puscarie

România Liberă România Liberă,
Piedone merge patru ani la primarie sau opt ani la puscarie

Miercuri, 30 septembrie, Curtea de Apel incepe judecarea apelului in dosarul Colectiv, dosar in care. continuă pe România Liberă

DAN BARNA: Mi se pare perfect legitima ingrijorarea presedintelui despre perspectiva de a avea inca patru ani cu PSD

Dan Barna, copresedinte USR PLUS, a declarat azi intr-o conferinta de presa ca i se pare perfect legitima ingrijorarea presedintelui despre perspectiva de a avea inca patru ani cu PSD, de a avea inca patru ani in care sa ni se serveasca dansuri de camera in loc de administratie competenta.

Alegeri locale 2020. Ciprian Ciucu: Nu mai putem sta inca patru ani in halul in care s-a stat pana acum

Candidatul PNL si USR-PLUS la Primaria Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a afirmat ca sunt niste alegeri foarte importante si ca nu mai putem sta inca patru ani in halul in care s-a stat pana acum.

Barna, despre intalnirea Iohannis-Nicusor Dan: Mi se pare perfect legitima ingrijorarea presedintelui de a avea inca patru ani cu PSD

Liderul USR, Dan Barna considera perfect legitima ingrijorarea presedintelui despre perspectiva de a avea inca patru ani cu PSD. intrebat daca ar trebui ca presedintele sa se implice in lupta pentru alegerile locale, Barna argumenteaza ca presedintele unei tari are responsabilitate pentru functionarea tarii pe toate palierele.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2418 seconds )