Libnet.ro
UNICEF

07:15

Ce pierdere URIASA! Din pacate, A MURIT marele artist IUBIT de toata TARA! Multumim pentru tot, MAESTRE!

B1 B1,
Ce pierdere URIASA! Din pacate, A MURIT marele artist IUBIT de toata TARA! Multumim pentru tot, MAESTRE!

Veste trista in lumea muzicii! Textierul Robert Hunter, cel care a scris versurile mai multor cantece de succes ale formatiei Greatful Dead, dar si piese interpretate de Bob Dylan, s-a stins din viata la varsta. continuă pe B1

LACRIMI in MUZICA POPULARA! Marele ARTIST iubit de toata Romania A MURIT dupa ce a facut SEPTICEMIE! MARTURII socante de pe PATUL MORTII

Detalii socante ies la iveala in cazul mortii regretatului artist de muzica populara, Aurelian Preda! iNCA O TRAGEDIE iN MUZICA ROMANEASCA! LACRIMI PENTRU GABRIEL COTABITA! S-A iNTAMPLAT LA PATRU.

DRAMA in teatrul romanesc! Din pacate este vorba despre MAGDA CATONE! Va anuntam cu regret ca...(GALERIE FOTO)

Celebra actrita Magda Catone a vorbit despre dramele cumplite din viata ei, la sapte ani de la moartea actorului Serban Ionescu.

Vesti de ultima ora despre Leo Iorga. Din pacate, artistul a fost internat de urgenta. Care e starea lui acum

Leo Iorga trece din nou prin clipe grele. Medicii au descoperit ca are probleme grave la singurul plaman pe care il mai are si au decis sa il interneze in spital. Anuntul a fost facut pe retelele de socializare de un apropiat al artistului. Leo Iorga a fost internat in spital de urgenta Leo este .

MIRACOLE inaintea mortii: Marturii CUTREMURATOARE lasate de marele artist care tocmai ne-a parasit! Soc si lacrimi in tara si diaspora (FOTO)

Membru al bisericii Ghetismani din Chicago, artistul de muzica populara Calin Hodor 49 ani) a fostinmormantat duminica, la o saptamana de cand a murit din cauza unui cancer.

SOC in Romania! Au fost gasiti MORTI! Din pacate, NU au putut fi SALVATI! E o adevarata TRAGEDIE!

Doua persoane din Bacau, sot si sotie, au murit dupa ce au intrat in beciul cu vin si s-au intoxicat cu dioxid de carbon.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2526 seconds )