Libnet.ro
UNICEF

09:00

De ce a pierdut Gabriela Firea alegerile?

Adevărul Adevărul,
De ce a pierdut Gabriela Firea alegerile?

Consultanta politica se practica in lume dintotdeauna, printre primele documente istorice care fac referire la aceasta numarandu-se o scrisoare datata de peste 2000 de ani, care ne arata ca esentialmente lumea nu s-a schimbat, principiile si perceptia publicului fiind cam aceleasi. continuă pe Adevărul

De ce a pierdut Gabriela Firea, de fapt, alegerile pentru Primaria Capitalei. Explicatia categorica

Gabriela Firea a facut primele declaratii dupa ce a pierdut alegerile pentru Primaria Capitalei. Motivul pentru care a fost invinsa de Nicusor Dan l-a explicat chiar ea! Gabriela Firea a explicat de ce a pierdut alegerile Ziua de duminica, 27 septembrie, a fost una cu mari emotii pentru candidatii la Primaria Generala a Capitalei. Daca .

Gabriela Firea dezvaluie adevaratul motiv pentru care a pierdut alegerile. Ce raspuns a primit de la Ludovic Orban

Tensiunea alegerilor continua si dupa aflarea rezultatelor oficiale. Gabriela Firea nu se ascunde sa arate cu degetul vinovatii care i-au sapat groapa si au vrut sa o elimine de la Primaria Capitalei. Cu toate acestea, fostul edil isi accepta infrangerea cu capul sus si da asigurari ca va continua sa lupte in folosul cetatenilor. Cum .

Ce va face Gabriela Firea dupa ce a pierdut Primaria Capitalei. Propunerea facuta de PSD

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, ii propune o noua functie Gabrielei Firea, dupa ce aceasta a pierdut fotoliul de primar general odata cu alegerile locale ce s-au desfasurat, ieri, in Romania. Liderul social-democratilor a declarat, de asemenea, ca nu a vorbit cu fostul edil dupa aflarea rezultatelor, dar o va face in curand. Mai multe detalii, .

Gabriela Firea, despre ce ar fi condus la infrangerea de la alegerile locale: Cred ca a fost un cumul de factori Am fost dezbinati si nu din vina mea

In timpul unui live sustinut pe retelele sociale, Gabriela Firea a oferit primele declaratii dupa infrangerea in cursa pentru un nou mandat la Primaria Capitalei. Candidatul PSD a pierdut in favoarea.

Marcel Ciolacu: Mi-as dori ca doamna Gabriela Firea sa candideze pentru un post in Parlamentul Romaniei

Presedintele PSD, MarcelCiolacu,a declarat ca si-ar dori ca Gabriela Firea, fostul primar al Capitalei, sa candideze la un post de parlamentar, dupa ce a pierdut alegerile in fata lui Nicusor.

Ce se va intampla cu Gabriela Firea dupa infrangerea in alegerile locale. Ce functie va ocupa aceasta

Gabriela Firea a suferit o infrangere la alegerile locale 2020. Functia de primar general ii revine lui Nicusor Dan, independentul sustinut de PNL si USR-PLUS. Potrivit datelor partiale, dupa.

Gabriela Firea: S-au spus foarte multe minciuni in campania electorala de la alegerile locale de catre adversarii PSD (VIDEO)

Gabriela Firea a declarat, marti, la sediul PSD, ca, in cursa pentru Primaria Capitalei, s-au spus foarte multe minciuni in campania electorala de la alegerile locale de catre adversarii PSD din.

GABRIELA FIREA: Nu putem negocia cu teroristii politici

Primarul in functie al Capitalei, Gabriela Firea, care a pierdut cursa electorala pentru al doilea mandat, spune ca nu este de acord cu invitatia facuta de Marcel Ciolacu lui Robert Negoita privind revenirea in PSD, dar ca nu i-a reprosat presedintelui PSD invitatia facuta.

GABRIELA FIREA: Campania negativa si total mincinoasa din online ne-a afectat pe mine si pe colegii de la sectoare

Primarul Capitalei Gabriela Firea, care a pierdut in fata candidatului dreptei Nicusor Dan cursa pentru un nou mandat, a declarat astazi ca atat ea, cat si colegii sai de la sectoare, au fost afectati de campania negativa si total mincinoasa din online, precizand ca ea a facut campanie pozitiva, in care si-a prezentat proiectele.

Gabriela Firea il acuza pe Marius Pieleanu ca a planuit o actiune de manipulare, prin intermediul exit-poll-ului CURS-Avangarde, ca ea sa piarda alegerile Reactia sociologului

UPDATE, 29 septembrie, ora 23. 00: Gabriela Firea l-a acuzat, marti seara, pe Marius Pieleanu ca a pus la punct o actiune de manipulare, prin intermediul exit-poll-ului CURS-Avangarde din ziua alegerilor locale, cu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )