Libnet.ro
UNICEF

23:30

Gabriela Firea, despre ce ar fi condus la infrangerea de la alegerile locale: Cred ca a fost un cumul de factori Am fost dezbinati si nu din vina mea

B1 B1,
Gabriela Firea, despre ce ar fi condus la infrangerea de la alegerile locale: Cred ca a fost un cumul de factori Am fost dezbinati si nu din vina mea

In timpul unui live sustinut pe retelele sociale, Gabriela Firea a oferit primele declaratii dupa infrangerea in cursa pentru un nou mandat la Primaria Capitalei. Candidatul PSD a pierdut in favoarea. continuă pe B1

Gabriela Firea, despre prapadul din Bucuresti dupa castigarea alegerilor de catre Nicusor Dan: factura la intretinere se va dubla

Gabriela Firea se arata extrem de suparata si de neindreptatita dupa rezultatele exit-poll, in care Nicusor Dan ar avea toate sansele sa preia conducerea Primariei Capitalei. Actualul edil explica cum a fost asociata cu toate figurile politice negative care au condus tara, fara ca ea sa aiba nicio legatura cu acestea. Gabriela Firea, asociata cu .

Mihai Chirica, despre victoria in alegerile locale: A contat si faptul ca m-am inscris in PNL. Cei de la PSD au fost resanctionati de catre ieseni pentru ca nu au putut sa se desprinda de metehnele fostului lider (VIDEO)

Actualul primar al Iasiului, Mihai Chirica, candidat PNL, a obtinut un nou mandat, potrivit rezultatelor partiale de la alegerile locale din 27 septembrie. Mihai Chirica a afirmat dupa inchiderea sectiilor de vot.

Gabriela Firea, despre rezultatele exit-poll CURS-Avangarde: Spre dimineata vom sti rezultatul real al alegerilor

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, actualul primar al municipiului Bucurestiului si candidata Partidului Social Democrat PSD) pentru un nou mandat, a declarat ca rezultatele reale de la alegerile pentru.

Dana Budeanu, verdict politic cu Gabriela Firea: Nu am gresit o secunda. Am sprijinit o femeie cat o suta de barbati

Dana Budeanu a invitat-o, astazi, la rubrica Verdict Politic, pe Gabriela Firea, despre care a spus ca a fost femeia pe care a sprijinit-o in aceasta campanie electorala si ca nu a gresit o secunda aceasta alegere.

Premierul Ludovic Orban, despre victoria PNL la alegerile locale: Nu ma hazardez sa va dau datele pana nu suntem siguri 100%

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a oferit noi detalii despre cele mai importante victorii ale PNL la alegerile locale, potrivit rezultatelor partiale. Printre acestea s-ar numara si Oltenita, municipiul lui Ion.

Doamna Gabriela Firea, nu v-a detronat Brad Pitt, v-a detronat Nicusor Dan!

Politicienii ajunsi in varful piramidei politice au obiceiul sa-si inchipuie ca pot sta acolo, cel putin, cat lumea si pamantul. Din aceasta pozitie, au prostul obicei sa faca si declaratii despre care ei cred ca vor fi apreciate de public, cand, de obicei se intampla exact contrariul. Un astfel de exemplu este cel al proaspetei invinse la alegerile locale din 27 septembrie 2020, Gabriela Firea.

Secretul sondajelor publicate la ora 21.00. Ce arata ele, de fapt, despre Gabriela Firea si Nicusor Dan

Gabriela Firea si Nicusor Dan au fost cei mai vizibili candidati la alegerile locale de anul acesta. Lasand la o parte dezvaluirile din presa, despre cei doi, lupta acerba s-a dat intre cei doi candidati. Secretul sondajelor publicate la ora 21. 00 Sondajele din aceasta seara, exit-poll-urile orei 21:00, arata faptul ca bucurestenii si-au dorit schimbarea.

Gabriela Firea nu, Florentin Pandele da. Ce s-a intamplat la alegerile pentru Primaria Voluntari

Alegerile locale din 2020 au fost clar o surpriza pentru toata lumea, mai ales pentru pierzatori. Dar oare acestea sa iste cearta in familie? Bucurestenii au decis ca Gabi sa plece acasa cu coada intre picioare, iar Pandele sa iasa invingator la Primaria Voluntari. Alegeri locale 2020. Gabriela Firea nu, Florentin Pandele da Bucurestenii au .

Alegeri locale 2020. Gabriela Firea, la urne inainte de ora 7.00, cu 3 ore mai devreme fata de ora anuntata Nicusor Dan: Am votat cu sete ca sa scoatem din PMB o caracatita de interese Iohannis: Va invit sa mergeti la vot

Primarul Capitalei Gabriela Firea, candidat al PSD pentru un nou mandat, a votat duminica dimineata, mergand la sectia de votare chiar inainte de deschiderea urnelor, desi PSD anuntase ca va vota la ora 10. Ea a sustinut ca a votat cu gandul la toti copiii, tinerii si adultii din Bucuresti si ca oamenii trebuie sa fie pe primul loc. Viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu, candidat PSD la Primaria Sectorului 3, a declarat si el, dupa vot, ca a votat pentru a tine cat mai departe de banul public complicitatile dintre lumea interlopa si oamenii politici care isi doresc un portofoliu. Candidatul dreptei la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a votat cu sete, spunand ca vrea sa scoata din primarie caracatita de interese si ca aceasta competitie electorala este una intre adevar si minciuna, intre cinste si coruptie. 47 Clotilde Armand: Cine nu voteaza nu are dreptul sa se planga, nici in strada sau pe Facebook, ca lucrurile merg rau11. 30 Nelu Tataru: Cred ca ziua de astazi este o zi a schimbarii11. 16 Kelemen Hunor: Sa nu fim comozi, sa mergem la vot11. 11 Dan Barna a votat pentru oameni noi in politica9. 45 Ciolos: De votul de astazi depinde ce se intampla in comunitatile locale in urmatorii ani9. 30 Klaus Iohannis: Va invit pe toti sa mergeti la vot9. 10 Nicusor Dan: Am votat cu sete ca sa scoatem din PMB o caracatita de interese9. 00 Traian Basescu: E conditia obligatorie ca bucurestenii sa iasa la vot daca vor sa aiba un primar bun ca mine8. 55 Marcel Ciolacu: Sunt ferm convins ca astazi bucurestenii vor alege continuitatea8. 43 Orban, la coada aproximativ 30 de minute ca sa poata vota: Am votat pentru oamenii care imi garanteaza ca pot imbunatati viata in comunitatile locale.

ALEGERI LOCALE 2020 Rezultate provizorii: Nicusor Dan - 41,82%, Gabriela Firea - 37,4%

Nicusor a obtinut 41,82% din voturi la alegerile locale de duminica, in timp ce contracandidata sa de la PSD, primarul in functie Gabriela Firea, are un scor de 37,4%, indica datele provizorii dupa numararea a peste 90% din voturi.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )