Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pietele actiunilor din Europa se tem de un razboi comercial cu SUA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Pietele actiunilor din Europa se tem de un razboi comercial cu SUA

Bursele din Europa au incheiat ultima zi a saptamanii trecute in scadere, dupa ce presedintele american Donald Trump a declarat ca razboaiele comerciale sunt bune. continuă pe Ziarul Bursa

Politikix. Cea mai mare cladire din Europa, sub asediul viscolului

A venit zapada la senatori si deputati, chiar in Parlamentul Romaniei. Casa Poporului, cea mai mare cladire din Europa, consuma energie cat un orasel cu o mie de locuitori, iar pentru asta, noi platim anual do.

UE si SUA, in pragul unui razboi comercial

Comisia Europeana va decide saptamana viitoare daca va adopta un set de masuri impotriva SUA dupa decizia lui Trump de a impune taxe de import pentru otel si aluminiu.

Donald Trump aprinde scanteia unui razboi comercial global. Praful de pusca pluteste pe burse

SUA va taxa, de saptamna aceasta, importurile de otel si aluminiu cu 25%, respectiv 10%, o decizie luata de catre presedintele Donald Trump dupa mai bine de 24 de ore in care consilerii sai au incercat fara succes sa il convinga impotriva adoptarii.

Gerul polar din Europa a majorat semnificativ pretul la gaze naturale

Vestul Europei este afectat de un front de aer rece supranumit Bestia din Est, urmat de furtuna Emma, care a dus la cresterea semnificativa a preturilor la gazele naturale, transmite Reuters. Vineri, pe.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )