Libnet.ro
UNICEF

17:00

Gerul polar din Europa a majorat semnificativ pretul la gaze naturale

Antena3 Antena3,
Gerul polar din Europa a majorat semnificativ pretul la gaze naturale

Vestul Europei este afectat de un front de aer rece supranumit Bestia din Est, urmat de furtuna Emma, care a dus la cresterea semnificativa a preturilor la gazele naturale, transmite Reuters. Vineri, pe. continuă pe Antena3

Dacia, in topul celor mai vandute masini din Europa. Care sunt modelele cu care constructorul de la Mioveni a dat lovitura (FOTO)

Dacia a dat lovitura pe piata europeana. Doua dintre modelele constructoruluid e la Mioveni au intrat in topul celor mai vandute masini din Europa. in luna ianuarie, Dacia a inregistrat vanzari.

Revine apetitul la risc pe bursele din Europa

Bursele din Europa au urcat ieri, revenind apetitul la risc al investitorilor.

Cauzele stiintifice care stau la baza frigului din Europa

Europa este cuprinsa de un val de ger, care a facut ca temperaturile sa scada sub valorile normale pentru finalul lunii februarie si a adus ninsoarea in locuri in care acest fenomen este o raritate. Oamenii de.

Vreme rea in mai multe tari din Europa. MAE: Atentionari de calatorie pentru Ungaria, Ucraina, Polonia, Franta, Suedia, Irlanda

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a emis, marti, atentionara de calatorie in sase state europene din cauza vremii neprielnice. Ungaria Conditii meteorologice severe in perioada 27 - 28 februarie.

E oficial. Prima tara din Europa care interzice masinile diesel in orase

Un tribunal din orasul german Leipzig a decis marti ca interzicerea accesului autovehiculelor diesel in centrul oraselor este legala, in anumite conditii, o decizie care va afecta valoarea de revanzare a.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2098 seconds )