Libnet.ro
UNICEF

01:05

Brexit. Cum s-a ajuns la referendumul din Marea Britanie privind apartenenta tarii la Uniunea Europeana

Adevărul Adevărul,
Brexit. Cum s-a ajuns la referendumul din Marea Britanie privind apartenenta tarii la Uniunea Europeana

Intreaga lume este cu ochii pe Marea Britanie, unde, astazi, 23 iunie, populatia este chemata la urne pentru a se pronunta cu privire la apartenenta tarii la Uniunea Europeana, rezultatul referendumului putand sa schimbe nu numai soarta Regatului Unit, ci a intregii Europe. continuă pe Adevărul

BREXIT. Teorii ale conspiratiei la referendumul din Marea Britanie

La sectiile de vot din estul Londrei, au inceput sa apara teorii ale conspiratiei legate de creioanele care sunt distribuite la sectiile de votare pentru referendumul care va decide iesirea sau ramanerea Marii Britanii in Uniunea Europeana, relateaza The Independent. Astfel, internautii sustin ca respectivele creioane sunt folosite de Guvern pentru ca membrii sectiilor de votare sa controleze cate voturi sunt pro-Brexit.

FOTO. BREXIT: Ce titreaza marile publicatii despre referendumul din Marea Britanie

Britanicii voteaza, joi, daca raman sau pleaca din Uniunea Europeana. Va prezentam ce scriu marile publicatii internationale despre Brexit: .

Cand vom sti rezulatele votului de la referendumul din Marea Britanie

Pietele financiare sunt pe muchie de cutit inaintea referendumului de joi din Marea Britanie in cadrul caruia se va vota pentru iesirea sau ramanerea tarii in Uniunea Europeana. In comparatie cu un scrutin obisnuit, investitorii vor avea de asteptat.

Cine va difuza exit-poll-ul pentru referendumul din Marea Britanie

Compania britanica YouGov va publica un sondaj in care va arata cum s-a votat la referendumul privind apartenenta la UE la scurt timp dupa inchiderea urnelor, sperand sa repete predictia reusita privind rezultatul scrutinului privind independenta Scotiei din 2014, informeaza Reuters, potrivit HotNews.

Crima odioasa care poate balansa referendumul din Marea Britanie

Campania asupra ramanerii sau iesirii Marii Britanii in/din UE s-a reluat dupa ce a fost suspendata in urma asasinarii deputatei laburiste Jo Cox, si sondajele sugereaza o inclinare in favoarea mentinerii in Uniune.

Brexit: Ce se intampla cu romanii din Marea Britanie daca iese tara din UE (VIDEO)

Romanii care locuiesc in Marea Britanie ar putea fi sever afectati daca aceasta va iesi din Uniunea Europeana. Este posibil ca dupa Brexit studentii romani sa nu mai poata accesa.

Pietele din Europa, optimiste cu privire la referendumul din Marea Britanie

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au crescut ieri, investitorii pariind ca Marea Britanie va alege, in referendumul de astazi, sa ramana in UE.

Analiza AFP: Cum va schimba votul din Marea Britanie Uniunea Europeana

Uniunea Europeana nu va mai fi la fel, indiferent de rezultatul votului la referendumul din Marea Britanie privind iesirea tarii din UE, arata agentia France Presse, intr-o analiza.

Brexit. Ce se va intampla in prima saptamana dupa referendumul din Marea Britanie, in cazul in care alegatorii voteaza pentru iesirea din UE

Un eventual Brexit ar deschide drumul catre o perioada de incertitudine politica majora, relateaza Reuters, care prezinta evenimentele din prima saptamana de dupa vot, in cazul in care majoritatea britanicilor vor vota pentru iesirea din UE.

BREXIT. Semnal important al cancelarului Germaniei, inainte de referendumul din Marea Britanie

Uniunea Europeana va trebui sa aiba o abordare calma indiferent de rezultatul referendumului din Marea Britanie, a declarat joi cancelarul Germaniei, Angela Merkel, conform site-ului agentiei AP. Cred ca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )