Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pietele europene, in cea mai rea saptamana din 2015

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Pietele europene, in cea mai rea saptamana din 2015

Bursele europene au urmat un curs descendent vineri, incheind cea mai proasta saptamana din acest an, in conditiile in care investitorii asteptau rezultatul referendumului din Grecia, desfasurat ieri. continuă pe Ziarul Bursa

in Germania s-au inregistrat la sfarsitul saptamanii 40,3 grade Celsius: Este cea mai ridicata temperatura din 1881

Temperaturi record in Germania in weekendul care tocmai s-a incheiat. termomentrele au indicat 40,3 grade Celsius, cea mai ridicata temperatura din 1881, cand au inceput sa fie arhivate valorile inregistrate pe.

Cazinoul din Constanta, vazut prin ochii unui artist francez pasionat de cladirile abandonate: Cea mai impresionata cladire din Romania (FOTO)

Intr-un fotoreportaj, francezul Romain Veillon, pasionat de cladirile abandonate, a surprins Cazinoul din Constanta, despre care spune ca a fost cea mai mareata cladire din Romania. Precum o.

Salariile reale din Germania, in cea mai mare crestere din ultimii sapte ani

Salariile reale in Germania au inregistrat, in primul trimestru din 2015, cel mai ridicat ritm de crestere de la publicarea acestor date, in 2008, un nou indiciu al accelerarii redresarii celei mai mari economii europene, transmite Reuters, conform Agerpres.

MCA Romania cere Guvernului sa cerceteze din ce bani se va construi cea mai mare moschee din Europa la Bucresti/ Ar putea fi transformat intr-o baza regionala pentru desfasurarea de activitati teroriste de catre elemente radicale islamice

MCA Romania Centrul pentru Monitorizarea si Combaterea Antisemitismului) avertizeaza asupra unor eventuale tentative de a transforma proiectul ambitios de construire a celei mai mari moschei din Europa la Bucuresti intr-un centru care ar putea fi folosit ca baza regionala pentru desfasurarea unor activitati teroriste, anti-crestine, anti-democratice de catre elemente radicale islamice. Organizatia indeamna Guvernul sa nu de-a unda verde proiectul inainte de a derula o investigatie completa asupra surselor de finantare, dar si asupra unor grupuri politice care ar putea fi in spatele constructiei moscheii, pentru a se asigura ca edificiul nu va deveni o baza prin care va fi raspandita ura si intoleranta, se arata intr-un comuncat remis Hotnews. ro.

La robinetele buzoienilor curge cea mai scumpa apa din tara

Buzoienii platesc cel mai mare pret pentru apa care curge la robinet, din tara, conform datelor comunicate de Autoritatea Nationala de Reglementare pentru Serviciile Comunitare ANRSC). Recent, pretul apei apei a crescut cu patru procente, in urma solicitarii facute de Compania de Apa.

Prognoza meteo pentru weekend: vremea se va incalzi in cea mai mare parte a tarii, insa la mare va ploua sambata

Sambata si duminica vremea va incalzi in cea mai mare parte a tarii, fiind anuntate temperaturi ce vor urca pana la 27 de grade, chiar 34 de grade in unele zone. Cei care aleg sa isi petreaca sfarsitul de saptamana la mare vor avea nevoie de umbrele, sambata in Dobrogea fiind asteptate furtuni.

Fotbal feminin. Cine e cea mai buna jucatoare a Cupei Mondiale 2015

Carli Lloyd, care a inscris o tripla in finala castigata de selectionata SUA in fata reprezentativei Japoniei 5-2), a fost desemnata, duminica, cea mai buna jucatoare a Cupei Mondiale 2015 de catre.

Bacalaureat 2015 Valcea. Elev care se pregateste pentru admiterea la cea mai buna scoala de actorie din lume: Mi se pare ca BAC-ul mai multe te prosteste

Peste 3 400 de absolventii de clasa a XII-a din judetul Valcea au sustinut vineri ultima proba scrisa a examenului de Bacalaureat 2015. Pentru ca subiectele au fost mai usoare la ultima proba, unii dintre elevi au iesit din sali in jurul orei 10. Desi primele rezultate la BAC 2015 se vor afisa abia marti, cei mai buni elevi din Valcea nu isi fac probleme ca nu vor fi admisi la facultati din Marea Britanie, Danemarca ori SUA.

Chevrolet rezolva cea mai mare problema a telefoanelor folosite in masina

Chevrolet va lansa modele noi ale masinilor sale anul viitor, dar pe langa imbunatatirile de desing sau performante mai introduce o functionalitate noua pentru cei cu smartphone-uri. Avem telefoane care pot fi controlate prin comenzi vocale, telefoane cu ecrane mari si camere foarte bune si mai avem telefoane care se incarca wireless. O problema a [] Chevrolet rezolva cea mai mare problema a telefoanelor folosite in masina Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

FOTO Amintiri din Epoca de Aur. Unde se vindea cea mai buna inghetata, cum se petrecea la birou si ce gaseai la Plimba tava

La 25 de ani de la caderea comunismului, imaginile din Epoca de Aur inca mai trezesc nostalgii. Cea mai buna inghetata pe care o gaseai la chioschiurile de la orice colt de strada, preparatele de la Gospodina, sticlele cu lapte pentru care se statea de cu seara la cozi interminabile si iesirile la terase alaturi de prieteni sunt doar cateva dintre amintiri.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )