Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pilotii Formula 1 se tem pentru viata lor din cauza noilor pneuri.

România Liberă România Liberă,
Pilotii Formula 1 se tem pentru viata lor din cauza noilor pneuri.

Exploziile pneurilor din Marele Premiu al Marii Britanii i-au speriat pe pilotii din Marele Circ. Acestia afirma ca viata le-a fost pusa in pericol si cer masuri, in timp ce presedintele FIA, Jean Todt, considera ca reactiile lor sunt emotionale, desi recunoaste ca exista o problema, conform Mediafax. Pneurile stanga-spate de pe patru monoposturi de la patru echipe au explodat spectaculos in timpul cursei de la Silverstone, in momente in care pilotii rulau la viteze de peste 200 de kilometri . continuă pe România Liberă

Pilotii Formula 1 se tem pentru viata lor din cauza noilor pneuri.

Exploziile pneurilor din Marele Premiu al Marii Britanii i-au speriat pe pilotii din Marele Circ. Acestia afirma ca viata le-a fost pusa in pericol si cer masuri, in timp ce presedintele FIA, Jean Todt, considera ca reactiile lor sunt emotionale, desi recunoaste ca exista o problema, conform Mediafax. Pneurile stanga-spate de pe patru monoposturi de la patru echipe au explodat spectaculos in timpul cursei de la Silverstone, in momente in care pilotii rulau la viteze de peste 200 de kilometri .

Crin Antonescu: Niels Schnecker va fi directorul meu de campanie electorala pentru alegerile prezidentiale din 2014

Prezentatorul Antenei 3 Niels Schnecker va fi directorul de campanie electorala al presedintelui PNL, Crin Antonescu, pentru alegerile prezidentiale din 2014.

VIDEO Crin Antonescu: Niels Schnecker va fi directorul meu de campanie electorala pentru alegerile prezidentiale din 2014

Prezentatorul Antenei 3 Niels Schnecker va fi directorul de campanie electorala al presedintelui PNL, Crin Antonescu, pentru alegerile prezidentiale din 2014.

O echipa de elevi romani au participat la Conferinta Internationala pentru Dezvoltare Spatiala din SUA

O echipa de elevi romani de la Colegiul National de Informatica Tudor Vianu din Bucuresti a participat la ISDC 2013 Conferinta Internationala pentru Dezvoltare Spatiala), care a avut loc la San Diego, California, se precizeaza intr-un comunicat de presa remis redactiei.

Cod GALBEN de vant, pentru sapte judete din Moldova.

Sapte judete din Moldova se afla, luni, sub cod galben de vant puternic, valabila pana la 11. 15, a anuntat Administratia Nationala de Meteorologie, potrivit Agerpres. Potrivit meteorologilor, intre orele 09:15 si 11:15, pe spatii extinse in judetele Botosani, Iasi, Vaslui, Galati si local in estul judetelor Neamt, Vrancea si Bacau, se vor semnala intensificati de vant cu viteze la rafala ce pot atinge si depasi 70 km/h. Citeste si Cod GALBEN de vant in Dobrogea si vestul Marii .

Ancheta de conjunctura a INS: manageri optimisti pentru evolutiile economice din urmatoarele 3 luni

Managerii companiilor se asteapta pentru perioada iunie - august la cresteri in constructii, comert, industria prelucratoare si servicii, in raport cu cele trei luni anterioare, conform indicatorului sold conjunctural, a transmis vineri Institutul National de Statistica INS). Ancheta INS indica soldul conjunctural, obtinut ca diferenta intre procentajul managerilor care au ales varianta pozitiva a fenomenului si procentajul celor care au indicat varianta negativa.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )