Libnet.ro
UNICEF

16:30

Vezi aici cum isi promoveaza Beyonce concertele pe care le va sustine in Brazilia!

Devorator Monden Devorator Monden,
Vezi aici cum isi promoveaza Beyonce concertele pe care le va sustine in Brazilia!

The Mrs. Carter Show World Tour este in plina desfasurare. Dupa o mica pauza la inceputul lunii septembrie, Beyonce va reincepe seria concertelor din cadrul turneului urmand a-si incanta de aceasta data fanii din America Latina. Asa ca artista s-a gandit sa faca un video de promovare al turneului pentru cele cinci concerte pe care . continuă pe Devorator Monden

MTV Video Music Awards. Vezi aici cele mai bune 10 show-uri live din toate timpurile!

Unul dintre cele mai asteptate evenimente ale anului in muzica va avea loc duminica, 25 august, in Barclays Center, Brooklyn, New York, pentru a premia cele mai bune videoclipuri lansate in anul precedent. MTV Video Music Awards si ale sale multe momente memorabile isi vor schimba prefixul, ajungand la cea de-a 30-a editie. De la .

MTV Video Music Awards. Vezi aici 10 momente memorabile din istoria galei!

Doar cateva ore ne mai despart de cea de-a 30-a editie a galei MTV Video Music Awards care va avea loc in Barclays Center, Brooklyn, New York. Lady Gaga, Katy Perry, Miley Cyrus, Justin Timberlake sau Kanye West sunt doar cativa dintre artistii care vor incanta audienta cu hiturile lor. Asa cum poate multi stim, .

Formatia Danity Kane s-a reunit! Vezi aici mai multe detalii!

Dupa luni intregi in care s-a tot zvonit reunirea formatiei, iata ca acest lucru a iesit de abia acum la iveala. Membrele Danity Kane au facut anuntul pe site-ul lor oficial dezvaluind in acelasi timp si cateva noi fotografii. Dawn Richard, Aubrey ODay, Shannon Bex si Aundrea Fimbres au decis sa revina in atentia publicului .

BET Hip-Hop Awards 2013. Vezi aici lista artistilor nominalizati!

Editia din acest an, care il va avea ca gazda pe Snoop Dogg, va fi organizata si inregistrata pe 28 septembrie in Boisfeuillet Jones Atlanta Civic Center si va fi televizata in premiera pe 15 octombrie, inclusiv in Marea Britanie si Africa. Topul nominalizarilor de anul acesta este condus de catre Kendrick Lamar care a .

Britney Spears si Sia se lauda reciproc pe Twitter! Vezi aici de ce!

Britney se afla in aceasta perioada in studioul de inregistrari pentru a-si realiza cel de-al optulea album din cariera. Dar cantareata nu este singura, doi dintre cei care ii dau o mana de ajutor fiind will. am si Sia. Conform ultimelor declaratii, se pare ca Sia si Britney Spears ar fi compus impreuna o frumoasa piesa .

Scandalul dintre Lady Gaga si Perez Hilton continua! Vezi aici ultima isprava a bloggerului!

Scandalul dintre cei doi fosti buni prieteni a inceput in urma acuzatiilor aduse de Lady Gaga la adresa celebrului blogger, artista declarand ca acesta a inceput sa o urmareasca insistent chiar pana la locuinta sa din New York, desi sursele din apropierea lui Perez au spus ca acesta se afla acolo din cu totul alte .

Mai sunt cateva zile pana la concertul Roger Waters. Vezi aici RESTRICTIILE si RECOMANDARILE organizatorilor

Spectatorii care vor participa la concertul Roger Waters - The Wall din 28 august, din Piata Constitutiei, vor putea intra in zona de spectacol incepand cu ora 17,00, prin cele doua intrari amenajate pe.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )