Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pirelli suspenda temporar activitatea fabricii din Slatina

Hotnews Hotnews,
 Pirelli suspenda temporar activitatea fabricii din Slatina

Pirelli Slatina anunta suspendarea activitatii fabricii, in perioada 23-31 martie 2020, in contextul ingrijorarilor recente legate de raspandirea COVID-19, dar si a incetinirii solicitarii produselor, pe piata auto. Grupul Pirelli a intrat in Romania in anul 2004, cand a infiintat compania Pirelli Tyres Romania. Constructia fabricii de anvelope este un proiect greenfield inceput in 2005, iar primele anvelope au fost fabricate in 2006. Pirelli are aproximativ 4. 000 de angajati in tara. continuă pe Hotnews

Engie Romania suspenda temporar activitatea tuturor centrelor de relatii cu clientii

Furnizorul si distribuitorul de gaze si energie Engie Romania a anuntat, duminica, decizia de a suspenda temporar, incepand cu 16 martie, activitatea din centrele de relatii cu clientii din toate judetele in care are operatiuni, in contextul masurilor de prevenire a raspandirii Covid-19 si in conformitate cu deciziile autoritatilor.

ENGIE Romania suspenda temporar activitatea tuturor centrelor de relatii cu clientii, din 16 martie

ENGIE Romania a luat decizia de a suspenda temporar, incepand cu data de 16 martie, activitatea din centrele de relatii cu clientii din toate judetele in care are operatiuni, in contextul masurilor de prevenire a raspandirii COVID-19 si in conformitate.

CFR Calatori suspenda temporar alte zece trenuri pentrucombaterearaspandirii infectiei cu Covid-19, dupa ce Ungaria a inchis granita

CFR Calatori suspenda temporar circulatia trenurilor in trafic international care fac legatura intre Romania si Ungaria, in vederea combaterii raspandirii infectiei cu Covid-19 si ca urmare a deciziei Ungariei de a-si inchide granitele pentru cetatenii.

CFR Calatori suspenda temporar aproape toate trenurile internationale

In vederea combaterii raspandirii infectiei cu Covid-19, coroborat si cu deciziile administratiilor feroviare din tarile vecine, CFR Calatori suspenda temporar circulatia unor trenuri in trafic international spre si dinspre Ungaria, Bulgaria, Moldova si Ucraina. Raman in circulatie cele mai importante trenuri internationale de la noi: Bucuresti - Budapesta 4723 si Bucuresti - Viena 3467.

CORONAVIRUS. CFR suspenda temporar trenuri catre Bulgaria, Ungaria si Republica Moldova

CFR Calatori suspenda temporar circulatia unor trenuri internationale cu destinatiile Bulgaria, Ungaria si Republica Moldova. Masura intra in vigoare de marti si este menita sa combata raspandirea.

Airbus suspenda temporar activitatile de productie si asamblare in fabricile din Franta si Spania

Constructorul aeronautic Airbus SE anunta noi masuri luate in contextul crizei Covid-19 si precizeaza ca a decis sa suspende temporar activitatile de productie si asamblare in fabricile din Franta si Spania, masura fiind valabila pentru urmatoarele patru zile.

WIZZ AIR SUSPENDA RUTELE SPRE SPANIA DIN CAUZA RESTRICTIILOR IMPUSE DE AUTORITATILE ROMANE

Wizz Air suspenda toare rutele dintre Spania si Romania intre 18 si 31 martie 2020 inclusiv din cauz.

Renault inchide temporar toate fabricile din Franta

Renault a anuntat inchiderea temporara a tuturor fabricilor din Franta, pana la o notificare ulterioara, pentru a proteja cei 18. 000 de angajati de epidemia de coronavirus.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )