Libnet.ro
UNICEF

19:00

CORONAVIRUS. CFR suspenda temporar trenuri catre Bulgaria, Ungaria si Republica Moldova

B1 B1,
CORONAVIRUS. CFR suspenda temporar trenuri catre Bulgaria, Ungaria si Republica Moldova

CFR Calatori suspenda temporar circulatia unor trenuri internationale cu destinatiile Bulgaria, Ungaria si Republica Moldova. Masura intra in vigoare de marti si este menita sa combata raspandirea. continuă pe B1

Circulatia trenurilor, suspendata catre Bulgaria, Ungaria si Republica Moldova. De cand se aplica restrictiile

CFR Calatori suspenda temporar circulatia unor trenuri internationale cu destinatiile Bulgaria, Ungaria si Republica Moldova, in vederea combaterii raspandirii infectiei cu Covid-19, informeaza compania.

CFR Calatori suspenda circulatia unor trenuri internationale, pe relatia cu Bulgaria, Ungaria

CFR Calatori suspenda temporar circulatia unor trenuri in trafic international, fiind vorba de garni.

CFR Calatori suspenda temporar aproape toate trenurile internationale

In vederea combaterii raspandirii infectiei cu Covid-19, coroborat si cu deciziile administratiilor feroviare din tarile vecine, CFR Calatori suspenda temporar circulatia unor trenuri in trafic international spre si dinspre Ungaria, Bulgaria, Moldova si Ucraina. Raman in circulatie cele mai importante trenuri internationale de la noi: Bucuresti - Budapesta 4723 si Bucuresti - Viena 3467.

Engie Romania suspenda temporar activitatea tuturor centrelor de relatii cu clientii

Furnizorul si distribuitorul de gaze si energie Engie Romania a anuntat, duminica, decizia de a suspenda temporar, incepand cu 16 martie, activitatea din centrele de relatii cu clientii din toate judetele in care are operatiuni, in contextul masurilor de prevenire a raspandirii Covid-19 si in conformitate cu deciziile autoritatilor.

ENGIE Romania suspenda temporar activitatea tuturor centrelor de relatii cu clientii, din 16 martie

ENGIE Romania a luat decizia de a suspenda temporar, incepand cu data de 16 martie, activitatea din centrele de relatii cu clientii din toate judetele in care are operatiuni, in contextul masurilor de prevenire a raspandirii COVID-19 si in conformitate.

Moldova suspenda toate zborurile catre destinatii europene

Republica Moldova va suspenda toate zborurile catre destinatii europene incepand de duminica, timp de doua saptamani, a anuntat premierul Ion Chicu in cadrul unei conferinte de presa, potrivit.

CORONAVIRUS |Nepalul suspenda accesul pe Everest

Autoritatile din Nepal au anuntat, vineri, ca suspenda eliberarea permiselor de ascensiune pe Everest, in contextul pandemiei de coronavirus. O decizie similara a fost luata si de China, joi, avand in vedere.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )