Libnet.ro
UNICEF

00:07

Pistele 1 si 2 de pe Aeroportul Otopeni vor fi modernizate intr-un an si jumatate

Adevărul Adevărul,
Pistele 1 si 2 de pe Aeroportul Otopeni vor fi modernizate intr-un an si jumatate

Procedura de achizitie pentru calea de rulare Delta, cruciala pentru buna functionare a Aeroportului International Henri Coanda, este in curs de adjudecare si, odata cu modernizarea pistelor 1 si 2, Capitala ar putea avea intr-un an si jumatate doua piste modernizate, cu o capacitate estimata de peste 50 de miscari aterizari si decolari) pe ora ale aeronavelor, afirma purtatorul de cuvant al CNAB, Valentin Iordache. continuă pe Adevărul

Tricolorii s-au intors in Romania. Sute de suporteri i-au asteptat pe Aeroportul Otopeni

Nationala de tineret a Romaniei s-a intors in tara, sambata dimineata. Sute de fani i-au asteptat pe tricolorii mici pe Aeroportul Otopeni, le-au scandat numele si le-au multumit ca i-au facut fericiti dupa foarte multi ani. Tricolorii, asteptati de fani pe aeroport la intoarcerea acasa Elevii antrenati de Mire Radoi au ajuns pe Aeroportul Otopeni .

VIDEO Caraus prins pe Aeroportul Otopeni cu 143 de grame de cocaina in stomac

Un tanar de 27 de ani din Ucraina a fost retinut saptamana trecuta pe Aeroportul Otopeni, politistii de frontiera descoperind ca acesta inghitise 8 capsule cu cocaina, un total de 143 de grame. Dupa ce a fost internat 3 zile, acesta a fost retinut pentru 24 de ore pentru savarsirii infractiunii de trafic ilicit international de droguri de mare risc.

5 moduri prin care as opri Aeroportul Otopeni sa mai distruga nervii romanilor

Poate c-ai trecut de cateva ori prin Aeroportul International Henri Coanda, mai cunoscut pentru romani si drept Otopeni. Probabil te-ai enervat la plecare, dar nervi ca la venire nu.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )