Libnet.ro
UNICEF

11:00

Placido Domingo, acuzat de hartuire sexuala de mai multe femei. Ce au povestit si cum se apara faimosul tenor

Adevărul Adevărul,
Placido Domingo, acuzat de hartuire sexuala de mai multe femei. Ce au povestit si cum se apara faimosul tenor

Noua femei il acuza pe tenorul spaniol Placido Domingo 78 de ani), una dintre cele mai importante figuri din istoria operei, de hartuire sexuala, potrivit El Pais. continuă pe Adevărul

SOC TOTAL: Celebrul tenor Placido Domingo acuzat de HARTUIRE SEXUALA! Noua femei depun marturii terifiante

Nu mai putin de noua femei il acuza pe tenorul spaniol Placido Domingo, una dintre cele mai importante figuri din istoria operei, de hartuire sexuala, potrivit Los Angeles Times.

SOC TOTAL: Celebrul tenor Placido Domingo acuzat de HARTUIRE SEXUALA! Noua femei depun marturii terifiante

Nu mai putin de noua femei il acuza pe tenorul spaniol Placido Domingo, una dintre cele mai importante figuri din istoria operei, de hartuire sexuala, potrivit Los Angeles Times.

Placido Domingo este acuzat de hartuire. Femeile erau avertizate sa nu ramana singure cu el

Placido Domingo este acuzat de hartuire sexuala de catre opt cantarete si o dansatoare. Femeile au marturisit ca celebrul cantaret si dirijor spaniol le obliga sa intretina relatii sexuale cu el in schimbul unor contracte si erau pedepsite daca refuzau. in plus, peste 30 de muzicieni, dansatori si cantareti au spus ca Domingo facea des .

Opera din Los Angeles va ancheta acuzatiile de hartuire sexuala aduse impotriva lui Placido Domingo

Opera din Los Angeles, unde Placido Domingo este manager general, a spus marti ca va angaja un avocat pentru a ancheta acuzatiile tulburatoare aduse faimosului cantaret, pe care noua femei il acuza de hartuire sexuala, relateaza AFP.

Katy Perry, acuzata de hartuire sexuala! Ce spune un model despre ea!

Desi este una dintre cele mai sexy artiste din lume si ai crede ca orice barbat ii cade la picioare, Katy Perry a ajuns sa fie acuzata de hartuire sexuala de un model masculin care a jucat intr-unul dintre videoclipurile ei! .

Dezvaluiri incredibile: Gheorghe Dinca a recunoscut mai multe violuri - surse

Dezvaluiri incredibile facute in ancheta crimelor din Caracal. Potrivit unor surse, Gheorghe Dinca a recunoscut mai multe violuri. Stire in curs.

Mai multe grupuri civice din Bucuresti cer Ministerului Culturii sa reconsidere decizia de a amplasa Muzeul Holocaustului in gradina la Antipa

Mai multe grupuri civice din Bucuresti cer Ministerului Culturii si Primariei Capitalei sa reconsidere decizia de a amplasa Muzeul Holocaustului in gradina Muzeului Antipa. Cetatenii spun ca spatiul verde este folosit de muzeul Antipa, iar intr-un oras extrem de poluat ca Bucurestiul, disparitia acestui spatiu verde nu este de dorit.

Simona Halep si obiectivele urmatoarei perioade: Mai multe Grand Slam-uri, sa inchei anul ca numarul unu. Dar cel mai mare este Olimpiada, vreau o medalie acolo

Aflata la Cincinnati acolo unde se pregateste si alaturi de Darren Cahill), Simona Halep a vorbit intr-o conferinta de presa despre planurile pe care le are pentru urmatoarea perioada din tenis. Simona si-a propus urmatoarele: Mai multe Grand Slam-uri, daca e posibil, sa inchei anul ca numarul unu. Dar cel mai mare este Olimpiada, vreau o medalie acolo.

Scandal in Olt, intre mai multe persoane, dupa un conflict in trafic

Un scandal intre mai multe persoane a avut loc vineri seara intr-o comuna din judetul Olt, dupa un c.

Ebola este acum vindecabila, spun oamenii de stiinta, dupa ce au fost conduse mai multe teste in Congo

Ebola nu mai poate fi numita boala incurabila, au spus oamenii de stiinta, dupa ce doua din patru medicamente care au fost testate in Republica Democrata Congo au redus semnificativ rata mortalitatii, relateaza The Guardian.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )