Libnet.ro
UNICEF

01:05

Plaje din Romania mai putin aglomerate, unde poti sa respecti distanta fizica in conditii de pandemie

Hotnews Hotnews,
 Plaje din Romania mai putin aglomerate, unde poti sa respecti distanta fizica in conditii de pandemie

In 2020, avem nevoie mai mult decat oricand de locuri de vacanta unde sa nu fi ajuns chiar toti cunoscutii nostri, plus cunoscutii cunoscutilor nostri. Cateva exemple din Romania, in cele ce urmeaza. continuă pe Hotnews

Subiectele zilei: Chinezii castiga primul contract major de infrastructura din Romania; UE pune lupii paznici la stana; Neurolog roman stabilit in Germania: Romania a ramas plina de gunoaie, cele mai multe cu doua picioare

Cazul Mansouri: Iranul acuza Romania de inselaciune. Familia nu stie unde este cadavrul. Un site apropiat de Consiliul Suprem de Securitate Nationala din Iran a anuntat ca trupul neinsufletit al judecatorului . RiseProject: Clanul Sportivilor a capturat, pur si simplu, organizatia PSD Ilfov. O inregistrare interna arata cum lumea interlopa foloseste cel mai mare partid din Romania drept comandament central al unor combinatii imobiliare.

Specialist in Sanatate Publica din Cluj, avertisment de ultima ora: in mai putin de doua saptamani ajungem la doua mii de cazuri pe zi si suntem pspre un lockdown ca in martie si aprilie

Un avertisment de ultima ora este lansat si deRadu Chereches, directorul departamentului de Sanatate Publica din cadrul Universitatii Babes-Bolyai UBB). Acesta sustine ca in mai putin.

Specialist in Sanatate Publica din Cluj, avertisment de ultima ora: in mai putin de doua saptamani ajungem la doua mii de cazuri pe zi si suntem spre un lockdown ca in martie si aprilie

Un avertisment de ultima ora este lansat si deRadu Chereches, directorul departamentului de Sanatate Publica din cadrul Universitatii Babes-Bolyai UBB). Acesta sustine ca in mai putin.

Lovitura grea pentru Dacia! Ce profit ar putea inregistra cea mai mare companie din Romania, in aceasta perioada de pandemie

Cifra de afaceri a Automobile Dacia a scazut anul trecut, iar anul acesta este de asteptat ca aceasta sa se prabuseasca pur si simplu, dupa criza financiara provocata de pandemia de coronavirus. Profitul Automobile Dacia a scazut anul trecut cu 2,1% Chiar inainte de pandemia de coronavirus, Automobile Dacia incheia anul 2019 cu o cifra .

El e omul care ia cea mai mare pensie din Romania - Suma colosala pe care o incaseaza lunar

Gheorghe Balasoiu, fost procuror comunist si fost comandant al Penitenciarului de la Colibasi, este cel care primeste cea mai mare pensie din Romania. El a invins in instanta Casa de Pensii si urmeaza sa castige si mai mult.

Vedetele din Romania, mesaje dure in timpul pandemiei. Ce le transmit fanilor care nu cred in COVID-19

In contextul in care numarul cazurilor zilnice de infectare cu noul coronavirus, din Romania este in crestere, tot mai multe vedete par a lua atitudine in mediul online. Cantareti, actori sau oameni de.

MAE: Accesul persoanelor din Romania in Cipru, permis numai cu test negativ la COVID-19

Ministerul Afacerilor Interne informeaza ca Romania a fost inclusa de catre autoritatile din Cipru pe lista statelor din categoria C, ceea ce inseamna ca accesul persoanelor care vin din Romania in aceasta tara va fi permis numai cu rezultatul negativ la testul molecular.

O artista din Romania a trait in casa cu sotul si cu amanta acestuia. N-a cheltuit prea multi bani cu ea

Poveste desprinsa din scenariile telenovelelor! O artista de la noi si-a impartit sotul cu amanta cu buna stiinta. Cum s-a intamplat asta si de ce a acceptat femeia sa faca acest lucru? O artista din Romania si-a impartit sotul cu amanta cu buna stiinta O cunoscuta cantareata de muzica populara a trait in aceeasi casa .

Probleme cu judecatorii pentru Simona Halep. Ce i-a facut justitia din Romania

Simona Halep se judeca cu Fiscul iar judecatorii par ca se joaca cu nervii Simonei. Ea a fost chemata la proces cu doar cateva zile inainte de un turneu important. Simona Halep probleme cu justitia din Romania. Ce i-au facut judecatorii Simona Halep se judeca cu Fiscul si contesta executarea silita a acestei institutii. Prin .

Spitalele din Romania sunt pe ultimul loc in Europa la acest capitol. Detalii ingrijoratoare

Romania nu a stat niciodata bine la capitolul infrastructura cand vine vorba de sistemul medical, dar acum, in aceasta perioada s-au putut observa cu adevarat carentele si lipsurile. Spitalele din Romania sunt pe ultimul loc in Europa la acest capitol Exista statistici si statistici, dar in mare parte, Romania nu sta deloc bine cand vine .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )