Libnet.ro
UNICEF

16:15

Spitalele din Romania sunt pe ultimul loc in Europa la acest capitol. Detalii ingrijoratoare

Playtech Playtech,
Spitalele din Romania sunt pe ultimul loc in Europa la acest capitol. Detalii ingrijoratoare

Romania nu a stat niciodata bine la capitolul infrastructura cand vine vorba de sistemul medical, dar acum, in aceasta perioada s-au putut observa cu adevarat carentele si lipsurile. Spitalele din Romania sunt pe ultimul loc in Europa la acest capitol Exista statistici si statistici, dar in mare parte, Romania nu sta deloc bine cand vine . continuă pe Playtech

Spitalele din Romania, pe ultimul loc in UE la aparate de tomografie computerizata

Cea mai scazuta disponibilitate in spitalele din UE a tomografelor computerizate, la numarul locuito.

EUROSTAT: Spitalele din Romania, pe ultimul loc in UE la aparate de tomografie computerizata

Cea mai scazuta disponibilitate in spitalele din Uniunea Europeana a aparatelor de tomografie computerizata CT) in raport cu numarul locuitorilor s-a inregistrat in 2018 in Romania .

Spitalele din Romania, pe ultimul loc in UE la aparatele CT

Cea mai scazuta disponibilitate in spitalele din Uniunea Europeana a aparatelor de tomografie computerizata in raport cu numarul locuitorilor s-a inregistrat in 2018 in Romania 0,8 scanere CT la 100. 000 de locuitori), urmata de Franta 1,2), Polonia, Olanda si Slovenia toate cu 1,4).

Medicul Alexandru Rafila, avertisment de ultima ora despre situatia catastrofala din Romania: Am ajuns pe primul loc in Europa

Medicul Alexandru Rafila trage un semnal de alarma vizavi de modul in care au perceput cetatenii masurile de relaxare. Seful Societatii Romane de Microbiologie afirma ca dinamica evolutiei pandemiei de COVID-19 a condus tara noastra pe primul loc din Uniunea Europeana la incidenta numarului de cazuri. Romania, campioana Europei la incidenta cazurilor Unul dintre cei .

Avertisment deosebit de grav pentru toti soferii din Romania: se intampla pe sosele si e dezastru national

Romania a iesit, inca o data, pe ultimul loc in Europa. Dar de data asta putem face ceva cu adevarat eficient ca sa nu mai fie pierdere de vieti. Totul tine de soferi. in 2019, Romania a.

Lista actualizata a localitatilor din Romania aflate sub carantina

Doua localitati din Romania sunt in carantina, din cauza numarului mare de cazuri de Covid-19 raportat la numarul de locuitori. Sunt doua sate care au, fiecare, peste 30 de cazuri de coronavirus.

Romania, pe primul loc in Europa la COVID-19. Alexandru Rafila explica in detaliu de ce s-a ajuns aici

Inmultirea cazurilor de coronavirus din ultima vreme a dus Romania pe primul loc in Europa, in ce priveste incidenta cumulata a acestor cazuri, a atentionat medicul Alexandru Rafila.

Fotbalistii din Romania care au covid. Vestea care a lovit sportul romanesc

Fotbalul din Romania a fost lovit puternic de coronavirus. Au fost inregistrate nu mai putin de 27 de cazuri de imbolnaviri cu noul virus, in randul jucatorilor profesionisti de fotbal. Cele mai afectate echipe sunt Dinamo, CFR Cluj si Craiova. Iata care sunt fotbalistii din Romania infectati cu coronavirus Cristi Manea este ultimul jucator de .

Connect-R, atac fara precedent. Mesajul uluitor catre cantaretii din Romania

Spirit justitiar, Connect-R reactioneaza de fiecare data cand simte ca la mijloc isi fac loc nedreptatile. Cum ar fi in cazul Vulpitei, catre care a tras o sageata atunci cand se afla in trending pe Youtube. Si de aceasta data tot despre acest top este vorba, dar despre colegii sai de breala, nu personaje placute .

Acestea sunt cele mai mari salarii din Romania: cum au ajuns lefurile din BNR la valori astronomice

Cand te gandesti la salarii foarte generoase din Romania, probabil ca ajungi la valori de 10. 000 de lei pe luna, dar exista oameni care castiga de zece ori aceasta cifra, in acelasi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )