Libnet.ro
UNICEF

01:05

MAE: Accesul persoanelor din Romania in Cipru, permis numai cu test negativ la COVID-19

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MAE: Accesul persoanelor din Romania in Cipru, permis numai cu test negativ la COVID-19

Ministerul Afacerilor Interne informeaza ca Romania a fost inclusa de catre autoritatile din Cipru pe lista statelor din categoria C, ceea ce inseamna ca accesul persoanelor care vin din Romania in aceasta tara va fi permis numai cu rezultatul negativ la testul molecular. continuă pe Ziarul Bursa

O artista din Romania a trait in casa cu sotul si cu amanta acestuia. N-a cheltuit prea multi bani cu ea

Poveste desprinsa din scenariile telenovelelor! O artista de la noi si-a impartit sotul cu amanta cu buna stiinta. Cum s-a intamplat asta si de ce a acceptat femeia sa faca acest lucru? O artista din Romania si-a impartit sotul cu amanta cu buna stiinta O cunoscuta cantareata de muzica populara a trait in aceeasi casa .

Probleme cu judecatorii pentru Simona Halep. Ce i-a facut justitia din Romania

Simona Halep se judeca cu Fiscul iar judecatorii par ca se joaca cu nervii Simonei. Ea a fost chemata la proces cu doar cateva zile inainte de un turneu important. Simona Halep probleme cu justitia din Romania. Ce i-au facut judecatorii Simona Halep se judeca cu Fiscul si contesta executarea silita a acestei institutii. Prin .

Spitalele din Romania sunt pe ultimul loc in Europa la acest capitol. Detalii ingrijoratoare

Romania nu a stat niciodata bine la capitolul infrastructura cand vine vorba de sistemul medical, dar acum, in aceasta perioada s-au putut observa cu adevarat carentele si lipsurile. Spitalele din Romania sunt pe ultimul loc in Europa la acest capitol Exista statistici si statistici, dar in mare parte, Romania nu sta deloc bine cand vine .

Medicul Alexandru Rafila, avertisment de ultima ora despre situatia catastrofala din Romania: Am ajuns pe primul loc in Europa

Medicul Alexandru Rafila trage un semnal de alarma vizavi de modul in care au perceput cetatenii masurile de relaxare. Seful Societatii Romane de Microbiologie afirma ca dinamica evolutiei pandemiei de COVID-19 a condus tara noastra pe primul loc din Uniunea Europeana la incidenta numarului de cazuri. Romania, campioana Europei la incidenta cazurilor Unul dintre cei .

Subiectele zilei: Chinezii castiga primul contract major de infrastructura din Romania; UE pune lupii paznici la stana; Neurolog roman stabilit in Germania: Romania a ramas plina de gunoaie, cele mai multe cu doua picioare

Cazul Mansouri: Iranul acuza Romania de inselaciune. Familia nu stie unde este cadavrul. Un site apropiat de Consiliul Suprem de Securitate Nationala din Iran a anuntat ca trupul neinsufletit al judecatorului . RiseProject: Clanul Sportivilor a capturat, pur si simplu, organizatia PSD Ilfov. O inregistrare interna arata cum lumea interlopa foloseste cel mai mare partid din Romania drept comandament central al unor combinatii imobiliare.

O noua localitate din Romania intra in carantina. Detalii de ultima ora

Satul Gornet din Prahova a intrat in carantina din cauza numarului mare de persoane infectate cu coronavirus. Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) Prahova a hotarat miercuri instituirea carantinei zonale in satul Gornet, comuna Gornet, Prahova. in ultimele doua saptamani, in sat au fost depistate 15 cazuri de coronavirus. inca o localitate din Romania .

O vedeta a fotbalului din Romania a comis o crima oribila I-a bagat matura pe gat

Un cunoscut fost sportiv care are numele bine imprimat in istoria fotbalului romanesc a comis o crima oribila. Despre cine este vorba si cum s-a petrecut totul? Vedeta din lumea fotbalului, acuzata de o crima oribila Crima sinistra comisa de un personaj care a facut istorie in lumea fotbalului romanesc. Ion Parcalab, fosta legenda al .

Plaje din Romania mai putin aglomerate, unde poti sa respecti distanta fizica in conditii de pandemie

In 2020, avem nevoie mai mult decat oricand de locuri de vacanta unde sa nu fi ajuns chiar toti cunoscutii nostri, plus cunoscutii cunoscutilor nostri. Cateva exemple din Romania, in cele ce urmeaza.

Italia impune carantina pentru persoanele care vin din Romania si Bulgaria

Roberto Speranza, Ministrul Sanatatii din Italia, a anuntat ca cetatenii care vin din Romania si Bul.

Italia impune carantina pentru persoanele care vin din Romania si Bulgaria

Roberto Speranza, Ministrul Sanatatii din Italia, a anuntat ca cetatenii care vin din Romania si Bul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )