Libnet.ro
UNICEF

01:05

Plan national impotriva celor mai cumplite boli

Adevărul Adevărul,
Plan national impotriva celor mai cumplite boli

Ministerul Sanatatii a pus la punct un plan national de actiune, prin care isi doreste ca in urmatorii cinci ani, romanii si in special copiii care au un comportament la risc sa aiba mai multa grija de sanatatea lor. continuă pe Adevărul

O jandarmerita din Galati, in topul celor mai frumoase femei in uniforma

In topul celor mai apreciate femei in uniforma se afla si o jandarmerita din Galati. in luna martie, Lacramioara Andrei ar putea fi pe coperta paginii Facebook a Ministerului Afacerilor Interne, precum si pe coperta Revistei Pentru Patrie. Pentru ca aceasta sa castige competitia, fotografia jandarmeritei are nevoie de cat mai multe aprecieri.

Grota din Romania care merita sa fie inclusa in clasamentul celor mai spectaculoase pesteri din lume FOTO VIDEO

Cele mai frumoase pesteri din lume, intr-un top realizat de Orbitz Travel, ne lasa sa descoperim o lume a intunericului de-a dreptul spectaculoasa. Alaturi de acestea ar putea sta, fara indoiala, si una dintre cele mai frumoase grote din tara noastra, Pestera de Smarald din judetul Valcea.

Dedeman urca pe locul 4 in topul celor mai mari lanturi de bricolaj din regiune. Cu cine se lupta

Dedeman, cel mai mare lant de magazine de bricolaj din Romania, a depasit pentru prima data in ultimii ani lantul de magazine ucrainean Epicentr, specializat in vanzarea si comercializarea de produse pentru casa si gradina, si a urcat pe locul 4 in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )